Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Comfort Line - het kwaliteitsmerk van Wasco

Comfort Line
Het Comfort Line assortiment omvat een breed scala cv- en sanitairproducten: van fittingen en appendages tot vloerverwarming en designradiatoren. Comfort Line producten worden geproduceerd in gerenommeerde fabrieken en dragen uiteraard de nodige kwaliteitskeurmerken. Met Comfort Line producten bent u gegarandeerd van topkwaliteit voor een goede prijs! Ook voor sanitair zit u goed met Comfort Line. U kunt kiezen uit een divers assortiment designmeubelen, douchewanden, kranen en zelfs complete zorgbadkamers. Comfort Line sanitair sluit aan op de klantbehoeften en nieuwste trends. Zoals softclose toiletzittingen, -lades en extra veilige, waterbesparende kranen. Kortom, voor elke klus is er een passend Comfort Line product!

Comfort Line badmeubelen

Eenvoud, design en kwaliteit

Comfort Line badmeubelen zijn zeer veelzijdig en blinken uit in eenvoud, design en kwaliteit.Naast tijdloze, moderne kleuren zijn Comfort Line badmeubelen verkrijgbaar in warme (hout)tinten, die perfect passen in elke hedendaagse badkamer.

Comfort Line Clever kranen

Moderne kranen en veel comfort

De Clever kranen van Comfort Line voorzien in elke waterbehoefte voor keuken, toilet en badkamer. Dankzij een ruime keuze in diverse moderne en klassieke designs is er een Clever kraan voor elke woonsituatie. Alle kranen zijn voorzien van keramische schijven voor een lange levensduur.

Comfort Line radiatoren

Functioneel en betaalbaar design

Comfort Line radiatoren zijn van hoge kwaliteit en beschikbaar in vele soorten en maten. Of u nu een stijlvolle decorradiator voor een woonkamer zoekt of een handige badkamerradiator: met een Comfort Line radiator plaatst u betaalbaar design bij uw klant!

Comfort Line vloerverwarming

Warme voeten? Zo geregeld!

Vloerverwarming nodig voor één woning of voor een heel project? Geen probleem! Met Comfort Line heeft u een compleet en kwalitatief hoogwaardig assortiment watergevoerde vloerverwarming binnen handbereik. Exclusief verkrijgbaar bij Wasco!