Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Daikin - Airconditioning, Warmtepompen en Convectoren

Er is altijd een Daikin oplossing
Daikin is een toonaangevend fabrikant en leverancier van verwarmings-, ventilatie-, airconditioning voor de residentiële, commerciële en industriële markt. Daikin heeft de ervaring én het grootste assortiment klimaatoplossingen voor alle omgevingen, afgestemd op de behoeften en persoonlijke voorkeuren van de eindgebruiker. Onze systemen zijn ontwikkeld om het hoogste comfort, een optimaal energierendement en maximale betrouwbaarheid te bieden. Met bijna 100 jaar ervaring op het gebied van airconditioning en klimaatregeling, weten we wat er nodig is om het ideale binnenklimaat te creëren. Ontdek de vele voordelen van Daikin totaaloplossingen.

Daikin Emura

Stijlvolle design airco

Het Daikin wandmodel Emura is een uiterst intelligent airconditioningsysteem met een stijlvol design voor het koelen én verwarmen van ruimtes. Deze energiezuinige lucht/lucht warmtepomp zorgt voor een optimaal comfort, het hele jaar door. Tevens biedt dit model luchtzuivering aan en is via een app te bedienen. De Emura is fluisterstil en voorzien van R-32 koudemiddel. Verkrijgbaar in wit en zilver.

Hybride warmtepompen: bijna gasloos

Tot 50% besparen op gas

De Daikin Intergas Hybride lucht/water warmtepomp combineert hernieuwbare energiebronnen (lucht/water) met cv-technologie om het hoogste rendement te bereiken. De intelligente programmering kiest automatisch de meest voordelige en energiezuinige modus op basis van de energieprijzen, de buitentemperatuur en de verwarmingscapaciteit binnen. Het systeem is eenvoudig te installeren en ook een betaalbare oplossing voor bestaande bouw (via oude radiatoren). Check het Daikin Intergas Hybride Monobloc 4kW (zonder F-gascertificaat te installeren). Ook koelen is een optie bij sommige modellen.

Maximaal 5 binnendelen op slechts één enkel buitendeel aangesloten voor het koelen of verwarmen van verschillende ruimtes. Hoge seizoensrendementen en besparing op de energiekosten, dagelijks comfort, per ruimte afzonderlijk regelbaar, en op afstand te bedienen. Met 1 buitendeel bespaar je ook op onderhoudskosten en geluid. Efficiënt en flexibel. Zo kun je starten met 2 binnendelen en eventueel er later nog extra units op aansluiten. Op dit moment het meest verkochte systeem. Voor woningen wil men vaak de woonkamer en minimaal 1 slaapkamer kunnen koelen.

Volledig gasloos: All-electric Altherma

Optimaal rendement in verwarmen en koelen

De Daikin Altherma lucht/water warmtepompen met lage temperatuur (LT) zijn de optimale keuze voor nieuwbouw of nieuwbouwprojecten.
In combinatie met vloerverwarming of radiatoren met lage temperatuur gebruiken deze warmtepompen minder energie om de woning te verwarmen. Daarnaast leveren ze warm tapwater via een boiler. Deze lucht/water warmtepompen zijn ontworpen en geproduceerd in Europa en perfect voor ons klimaat. Ze werken stil en zijn stijlvol vormgegeven. Sterke prestaties bij buitentemperaturen tot wel -20 graden Celsius. Verkrijgbaar in wand- of vloermodel.