Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Danfoss - Klimaatregeltechniek

Danfoss - Klimaatregeltechniek
Danfoss Heating segment verkoopt producten die bijdragen aan het verlagen van het energieverbuik en het verhogen van het comfort in woningen en utiliteitsgebouwen. Enkele bekende voorbeelden hiervan zijn radiatorthermostaten, radiatorappendages, inregelafsluiters en zoneregelingen. Danfoss biedt gebruiksvriendelijke en duurzame producten die zijn voorzien van de meest modenre technieken en betrouwbare onderdelen. Kwaliteit en service staan bij ons voorop. De beste oplossing voor iedereen dat is wat Danfoss Heating nastreeft.

M30 Oplossingen

Setverpakkingen geknipt voor radiatoren met M30 insert
Danfoss biedt u appendages met M30-aansluiting. Die M staat bij Danfoss voor Mooi. Makkelijk. En Meer. Want Danfoss integreert de meest geavanceerde technieken in de aantrekkelijkste, nauwkeurigste, betrouwbaarste en duurzaamste radiatorthermostaten. U monteert ze in een handomdraai. Nog beter: de RAX-K designthermostaat met M30-aansluiting is voortaan bereikbaar voor iedereen en de standaard RAE-K thermostaat met M30-aansluiting voordeliger dan ooit. Vanaf nu biedt u uw klanten de beste én mooiste oplossing tegen de scherpste prijs.

Elektrische vloerverwarming

U kiest voor een strak design en snel programmeren
De eenvoudig te programmeren thermostaat met touchscreen biedt twee programmeerbare comfortperiodes per dag. Met de slimme 'kopieer tijd’ functie kunt u een tijdschema kopiëren naar een andere dag van de week, of stel eenvoudig een tijdprogramma in voor elke dag. Voor optimaal installatie- en bestelgemak heeft Danfoss complete set verpakkingen. De installatie van de set is erg eenvoudig; mat op de (bestaande) vloer plakken, tegellijm of egaline aanbrengen, tegels leggen... en klaar! De Danfoss vloerverwarming sets zijn leverbaar in oppervlakte van 1 tot en met 10 m².

Draadloos CF2+ zoneregelsysteem 

Draadloze regeling per ruimte, gewoon binnen handbereik
Draadloze regeling per ruimte, gewoon binnen handbereik. CF2+ maakt uw werk gemakkelijker en lonender. Er is geen vaste bedrading, zodat u volledige flexibiliteit hebt bij de plaatsing van de thermostaten. Het betekent ook dat de volledige installatie uitgevoerd kan worden zonder dat er een elektricien hoeft te komen. Kostbare tijd besparen en de efficiëntie verhogen. Dit is precies wat het CF2+ systeem u biedt. In slechts 4 stappen is het systeem aangesloten en in gebruik genomen.

Living eco® radiatorthermostaat

Perfect op tijd geregelde verwarming met living eco®
Living eco® is een energiebesparende, programmeerbare radiatorthermostaat ontworpen voor effectieve verwarmingsregeling in huizen en appartementen aangesloten op blok- of stadsverwarming. Deze energiebesparende radiatorhermostaat is in een mum van tijd geïnstalleerd en gaat jarenlang mee. living eco® vormt een uitstekende oplossing ter vervanging van oude thermostaten en voor nieuwbouwprojecten.