Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

DELABIE - kranen voor publieke ruimten

DELABIE - Specialist in kranen en sanitaire oplossingen voor publieke ruimten

DELABIE is een Frans familiebedrijf dat is uitgegroeid tot Europese leider in kranen en sanitaire voorzieningen voor openbare plaatsen. Het bedrijf richt zich tot deze markt met een specifiek aanbod, bestaande uit 5 assortimenten: kranen voor publieke ruimten, kranen voor ziekenhuizen, toegankelijkheid en hygiëne accessoires, sanitaire toestellen in RVS en andere specifieke kranen. Meer dan 2.000 DELABIE referenties, een internationale referentie, worden vanuit de fabriek in Frankrijk naar meer dan 90 landen uitgevoerd. De groep telt 9 filialen wereldwijd: Benelux, Duitsland, Oostenrijk, Verenigd Koninkrijk, Spanje, Portugal, Polen, Verenigde Arabische Emiraten (Dubai) en China (Hong Kong).

TEMPOMATIC 4 serie

Wastafelkranen en -mengkranen die design en hygiëne samenbrengen

De TEMPOMATIC 4 elektronische kranen combineren design en functionaliteit. Ze zijn perfect aangepast aan de noden van publieke ruimten met betrekking tot hygiëne, waterbesparing, ergonomie en comfort. Bovendien kunnen installatie en onderhoud eenvoudig gerealiseerd worden door de elektronische module en batterijen die geïntegreerd zijn in het kraanlichaam. Hij bestaat zowel op blad als muurmodel en DELABIE biedt ook mengversies van deze kranen. De TEMPOMATIC 4 werkt met infrarood detectie en zorgt voor een aanzienlijke waterbesparing tot 90%.

RVS grepen

Geschikt voor intensief gebruik

De RVS-grepen van DELABIE zijn geschikt voor intensief gebruik in alle types publieke ruimten of zorginstellingen. De producten zijn immers getest aan meer dan 200 kg. Voor de grepen wordt bacteriostatisch RVS 304 gebruikt. Bij dit type rvs wordt een onzichtbare beschermlaag gevormd na contact met water of lucht. Het oppervlak blijft glanzend, hard en glad waardoor bacteriën er zich minder snel aan kunnen vasthechten. Er bestaan 2 uitvoeringen: spiegel gepolijst UltraPolish en mat gepolijst UltraSatin.