Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

DURAVIT- Beste kwaliteit producten voor een complete designbadkamer

DURAVIT- Origineel design, beste comfort, hoogste kwaliteit

Duravit AG is vandaag de dag een internationaal toonaangevende producent van designbadkamers. De onderneming is wereldwijd in meer dan 130 landen aanwezig en heeft vele eigen fabrieken. Duravit staat voor innovaties op het gebied van origineel design, comfort verhogende techniek en de hoogste kwaliteit. In samenwerking met internationaal gerenommeerde designers als Philippe Starck, sieger design en Cecilie Manz ontstaan unieke badkamers. 
Duravit biedt een compleet programma aan designbadkamers. Van wastafel tot toilet, bad, douche, wastafelmeubels tot aan badkamerkranen en accessoires. Of het nu gaat om wassen, baden, douchen of naar het toilet gaan – we zijn van alle markten thuis. Een product moet naast mooi, vooral functioneel zijn.

 

Spoeltechnologie Duravit Rimless® 

Geen spoelrand: hygiënisch,efficiënt,eenvoudig te reinigen

De open spoelrand zorgt ervoor dat het water op een nieuwe manier door de pot stroomt, zodat zelfs bij kleine waterhoeveelheden perfecte en hygiënisch optimale spoelresultaten zijn gegarandeerd. Dankzij de open en eenvoudig bereikbare rand kunt u de pot bijzonder eenvoudig schoon houden, wel zo handig en scheelt veel tijd.

Duravit Sensowash Starck F

Iconisch design – maximaal comfort

Duravit en designer Philippe Starck presenteren een nieuwe douche/wc-generatie: SensoWash® Starck f. Comfortabel te bedienen met afstandsbediening, vrij configureerbaar via een app, in een puristisch design en met maximaal douche/wc-comfort. Alle componenten zijn technologisch verder ontwikkeld en opnieuw gerangschikt, zodat nu de volledige techniek in het keramische lichaam van het toilet plaatsvindt.

Een mooie oplossing voor iedere badkamer. De D-code serie heeft een tijdloze uitstraling, rechthoek met afgeronde hoeken. Het is een zeer complete serie van wastafel tot handdoekhouder in één harmonieus geheel met een meer dan aangename prijs-kwaliteitverhouding.

Starck 3 serie van Duravit

Vaak gekopieerd, nooit geëvenaard

Met het keramiekprogramma Starck 3 heeft Duravit een revolutie ontketend in de sanitairwereld. Met design in een segment waarin tot op dat moment zelden design te zien was. Met een zeer divers programma, dat is afgestemd op elke behoefte. En betaalbaar als nooit tevoren. Een vast onderdeel van elke badkamer is de wc. De Compact-uitvoering biedt een praktische oplossing voor kleinere ruimten: dankzij de diepte van slechts 485 mm wordt kostbare ruimte in de badkamer gewonnen.