Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Easy Drain doucheputten en douchegoten

Een badkamer is niet compleet zonder een Easy Drain

Door te kiezen voor Easy Drain kies je voor de meest ervaren en gespecialiseerde producent op het gebied van afvoertechniek. Met de producten van Easy Drain ben je verzekerd van kwaliteit; alle Easy Drain producten worden aan de strengste testen onderworpen.

Met Easy Drain bieden wij een oplossing voor iedere badkamer, tegelvloeren, gietvloeren, vinylvloeren, beton en natuursteen vloeren. Je hebt de keuze uit meerdere roostervarianten in smalle en brede uitvoeringen. Easy Drain douchegoten zijn verkrijgbaar in verschillende lengtes. Bovendien zijn al onze douchegoten eenvoudig te reinigen en kunnen ze op elke gewenste locatie in de douche geïnstalleerd worden: vrij in vloer, tegen de wand of bij de ingang.

Easy Drain Compact

Laagste doucheput ter wereld

Door te kiezen voor onze bekende Easy Drain Compact, kies je voor onze meest ondiepe douchegoot ter wereld! Hierdoor heeft de drain weinig inbouwdiepte nodig. Ideaal voor zowel nieuwbouw als renovatie badkamers. 

Easy Drain Compact Clean

Met Dryphon techniek: minder schoonmaken

De Compact Clean is voorzien van onze nieuwste Dryphon techniek. Met als voordeel: minder schoonmaken! Dankzij de hoge snelheid, 60 liter per minuut, waarmee het water door de sifon gaat worden vuil en haren direct weggespoeld en krijgt het geen kans om zich te hechten. 

Easy Drain Multi

Draaibaar sifonhuis

Creëer een strakke uitstraling in de badkamer met de Easy Drain Multi! Het unieke aan de Multi is dat het sifonhuis 360 graden gedraaid kan worden. Dit maakt het installeren van de Easy Drain een stuk eenvoudiger.

Easy Drain Aqua

Elegante serie doucheputten

Een doucheput is allereerst enorm praktisch. Wij combineren onze slimme technieken met een stijlvol uiterlijk. De Easy Drain Aqua doucheputten zijn leverbaar in verschillende varianten, waaronder in vierkante en driehoekige modellen.