Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

EMCO - Hoogwaardige accessoires voor uw badkamer

Innovatieve techniek van EMCO

EMCO bad ontwikkelt en produceert al meer dan 60 jaar hoogwaardige en exclusieve producten om badkamers in te richten. Zij leveren onder andere accessoires, LED-spiegelkasten, LED-spiegels, scheerspiegels en wastafelmeubels. Wil je een badkamer met een tijdloos elegant of design uitstraling. Emco heeft de producten om de badkamer naar persoonlijke smaak en voorkeur te kunnen vormgeven. 

 

 

Round

Hoogwaardig design en een goede prijs

De Round serie is zeer flexibel, in zowel bevestiging als uitstraling. Bepaal zelf of u de voorkeur geeft aan lijmen of traditioneel schroeven. Beide opties zijn mogelijk met de Round serie. Een snelle en eenvoudige montage door de montagelijm en extra kleefring. U kunt zelfs de accessoires later uitlijnen.
Met het nieuwe EMCO-lijmsysteem kan er niets misgaan. Als het gaat om het uiterlijk, kunt u kiezen tussen klassiek chroom of trendy zwart. Beslis zelf!

Loft

Ons meest succesvolle serie

De serie LOFT bestaat uit o.a. toiletaccessoires, wastafelaccessoires, korven, grepen en handdoekhouders. Tevens zijn er wandmodellen en staande modellen verkrijgbaar. De handgrepen van de accessoire-serie loft zijn perfect vormgegeven en voldoen aan de hoogste ergonomische vereisten. Leverbaar in de kleur chroom en vele items ook in de kleuren emco-steel en zwart.