Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Esdec - Innovatieve montagesystemen voor zonnepanelen

Wereldwijd toonaangevend in montagesystemen voor zonne-energie

Gedreven door ons doel om de transitie naar duurzame zonne-energie voor toekomstige generaties mogelijk te maken, bieden wij onze klanten de meest innovatieve en uitgebreide producten en diensten. Sinds 2004 leveren wij montagesystemen voor zonne-energie voor alle soorten platte en schuine daken. Bij het ontwerp van onze producten staat het gebruiksgemak voor de installateur altijd voorop. Daarnaast testen wij uitgebreid en voldoen onze systemen aan de strengste veiligheidseisen.

FlatFix en ClickFit EVO
Esdec staat bekend om haar merken FlatFix en ClickFit. De FlatFix lijn bestaat uit twee systemen, geschikt voor alle platte daken, van residentieel tot groot commercieel. De ClickFit lijn biedt montagesystemen voor alle schuine daken, waaronder pannendak, golfplaatdak en staaldak.

 

FlatFix Fusion

Het veelzijdige montagesysteem voor platte daken

FlatFix Fusion is hét flexibele montagesysteem voor zonnepanelen op kleinere en middelgrote platte daken. De verschillende componenten maken gemakkelijk om flexibele rijlengtes te installeren. Het modulaire karakter maakt mogelijk om een dakspecifieke opstelling te bouwen en bijvoorbeeld om obstakels heen te bouwen.

 

ClickFit EVO staaldak

Flexibel, snel en gemakkelijk installeren op staaldak

Met ClickFit EVO Staaldak monteer je eenvoudig op elk type trapezium staaldak en gegolfd staaldak (met EPDM-adapterprofiel). Het montagesysteem is overzichtelijk en bestaat uit slechts 4 componenten. Je hebt alleen een boormachine nodig om de zonnepanelen op het staaldak te bevestigen.

 

ClickFit EVO pannendak

Monteer tot 40% sneller op pannendak

ClickFit EVO pannendak bestaat uit een handig haak- en kliksysteem. Het systeem is te installeren zonder boren in de dakconstructie. Je hoeft alleen de zonnepanelen vast te schroeven. Dankzij het universele ontwerp werkt dit systeem makkelijker en sneller dan andere montagesystemen en zijn verschillende componenten uitwisselbaar met de andere ClickFit EVO productlijnen.

ClickFit EVO golfplaten dak

Snel en gemakkelijk installeren op golfplaten dak 

De ClickFit EVO montagebeugel zorgt ervoor dat het golfplaten dak ook na montage van de zonnepanelen 100% waterdicht is. De montagebeugel past precies op de golf van het dak. Het montagesysteem is overzichtelijk en bestaat uit slechts 4 componenten. Je hebt alleen een boormachine nodig om de zonnepanelen op het golfplaten dak te bevestigen.