Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Flamco - Systeemcomponenten voor verwarmings- en drinkwaterinstallaties

Flamco - Verwacht en ontvang topkwaliteit
Van een A-merk verwacht u producten van topkwaliteit. Maar kwaliteit gaat volgens ons verder dan alleen onze producten. Ook onze service, technisch advies en logistieke afhandeling vormen een belangrijk onderdeel van onze kwaliteit. In meer dan 70 landen bieden wij succesvolle en innovatieve oplossingen voor o.a. woningbouw, utiliteitsbouw en duurzame energie. Bij Flamco denken we al meer dan vijftig jaar continu na over mogelijkheden om onze producten efficiënter, gebruiksvriendelijker, energiezuiniger en duurzamer te maken. Dat we daarin ook slagen, bewijzen onze producten dagelijks in de praktijk.

Flamco expansievaten

Voor elk project een expansievat

Flamco voert een breed assortiment expansievaten, voorzien van innovatieve techniek. Zowel het stalen vat als het membraan zijn van topkwaliteit en staan garant voor een lange levensduur. Ze voldoen dan ook ruimschoots aan alle Europese normen en zijn voorzien van CE markering.

De toepasbaarheid is groot, aangezien het kleinste vat uit het Flamco programma 2 liter en het grootste 8.000 liter is. Daarbij is er een ruime keuze aan voordruk en maximale werkdruk, zodat er voor elk project een expansievat is dat daarbij past.

Flamco montagemateriaal

Altijd een geschikte keuze

Of het nu om bevestiging aan plafond, wand of vloer gaat, Flamco heeft voor elk type buis de juiste montagebeugel. Zo is onze gepatenteerde BSA beugel voorzien van een geluiddempende rubberinlage en snel te monteren dankzij het klikveer systeem. De voormontage kan eenvoudig zonder gereedschap worden uitgevoerd. De BSF beugel voor horizontale en verticale montage is bestand tegen een hoge belasting en tegen hoge temperaturen. Beugels met of zonder inlage, kapbeugels, beugels voor vastpuntconstructies, beugels voor kunststof buizen… in ons assortiment vindt iedereen wat hij zoekt.

Flamco buffer- en boiler vaten

T.b.v. drinkwater- en verwarmingsinstallaties
Een zeer ruim aanbod van kwalitatief hoogwaardige indirect gestookte boilers en buffervaten voor drinkwater- en verwarmingsinstallaties, zowel geëmailleerd als in RVS 1.4521 uitvoering. Gemaakt van eersteklas materialen en geïsoleerd volgens de strengste milieurichtlijnen geven ze een hoge warmteopbrengst en bovendien zeer energiezuinig. Naast de standaard Duo boilers zijn er onder meer ook de zonneboilers Duo Solar. Voor de combinatie met warmtepompen zijn er onder meer de HLS en HLS-Solar boilers. Het gamma omvat ook tapwater voorraadvaten, buffervaten voor c.v. en koeling en combiboilers.

Flamco Vacumat Eco

Snel, stil en uiterst zuinig in ontgassen
De Vacumat Eco overstijgt de standaarden op het gebied van ontgassingsautomaten. De sensoren en toerentalgestuurde, energiezuinige pomp spelen hierbij een essentiële rol. Doordat druk en temperatuur van het systeemwater continu worden gemeten, kiest deze automatisch voor het effectiefste vacuüm voor optimale ontgassing. Het apparaat richt zich op het verwijderen van opgeloste gassen zonder hierbij het water te laten koken. Hiermee wordt voorkomen dat vrijkomende waterdamp interfereert met het ontgassingsproces. Bovendien kost een kookproces veel energie. Niet koken is dus effectiever en zuiniger.