Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Geberit DuoFresh - stank hoeft niet te stinken

Stank hoeft niet te stinken

Ja, het staat er echt: stank hoeft niet te stinken. Op het toilet althans. Want wie kiest voor Geberit Duofresh, kiest voor een toiletsysteem dat stank direct vanuit de toiletpot verwijdert. Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt vervolgens voor een aangenaam frisse spoeling. Eindelijk een toilet dat nooit meer stinkt; dat mag met recht een grote boodschap genoemd worden.

Duofresh werkt heel eenvoudig

Nooit meer last van vieze geurtjes

De geurzuivering voert nare luchtjes direct af vanuit de toiletpot. Het filter neutraliseert, waarna de ventilator de nu frisse lucht terug de toiletruimte inblaast. Een toiletblokje achter de bedieningsplaat zorgt voor een frisse spoeling.

Eenvoudig te installeren

Net zo simpel als Geberit Duofix

Voor jou een soortgelijke installatie als het bekende Duofix-reservoir met alleen de toevoeging van een stroomaansluiting. Voor jouw klant: het actieve koolstoffilter is net zo toegankelijk als de toiletblokhouder en kan dus gemakkelijk worden vervangen.

Geen geurzuivering zonder Sigma40

Simpele bediening in een geraffineerd design

Om geen vieze luchtjes meer op het toilet te hebben heb je, naast het Geberit DuoFresh inbouwreservoir, de Sigma40-bedieningsplaat nodig. Deze bedieningsplaat is voorzien van een waterbesparende 2-toets spoeling en hiermee kun je, naast het doorspoelen van het toilet, ook de geurzuivering bedienen. Deze stijlvolle bedieningsplaat is verkrijgbaar in kunststof wit en zwart of in aantrekkelijke glazen varianten in de kleuren wit, zwart en umbra.

Geberit AquaClean-douche-wc's

Ook uitgerust met geurafzuiging

Naast Geberit DuoFresh zijn ook diverse Geberit AquaClean-douche-wc's voorzien van geurzuivering. De geurzuivering is in de douchewc ingebouwd en na het gebruik van het toilet worden de billen gereinigd met warm water. Dit zijn slechts twee van de eigenschappen. Zo kan de douchewc ook worden voorzien van extra verwenfuncties voor nog meer hygiëne en welzijn, zoals een föhn, verwarmde zitting of ladydouche.