Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

GROHE - kranen voor badkamer en keuken

GROHE - Pure Freude an Wasser
GROHE is opgericht in 1936 door Friedrich Grohe. Inmiddels is GROHE de grootste merkfabrikant van kranen ter wereld. GROHE maakt o.a. kranen voor badkamer en keuken, douches, thermostaatkranen, sanitaire systemen en speciale kranen voor bijv. de gezondheidszorg. GROHE brengt u de perfecte combinatie van inspirerend design, duurzame productoplossingen, Duitse technologie en beproefde kwaliteit voor de beste prijs.

GROHE thermostaatkranen

GROHE CoolTouch technologie voor extra veiligheid

De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden op exact de gewenste temperatuur. Bij het ontwerp hadden ze de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: de huid.

Diverse GROHE thermostaatkranen zijn voorzien van de GROHE CoolTouch® technologie. Hiermee wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Wel zo veilig!

 

 

GROHE Red New

Kokend heet water direct beschikbaar ui de kraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokend heet water nodig hebt – en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. En stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer.

Dat is wat de GROHE Red voor je kan doen: een mooi en betrouwbaar systeem dat direct én veilig kokend heet water levert uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.

Onder de GROHE Red kraan staat de energie-efficiënte titanium boiler in je keukenkastje klaar om je kokend heet water te leveren wanneer jij het nodig hebt

 

 

GROHE Sensia Arena

Ervaar een nieuw gevoel van schoon en fris
Ontdek een nieuw niveau van persoonlijke verzorging en reiniging met dit toilet in Japanse stijl dat een combinatie is een van een toilet en een bidet, maar met veel meer extra functies. Dit technologisch geavanceerde toilet heeft twee aparte zelfreinigings sproeikoppen waarbij je de positie, kracht en temperatuur kunt aanpassen, met een oscillerende douche- en massagestraal en een droger met warme lucht. Maak een toiletbezoek aangenaam met kenmerken ontworpen voor comfort, waaronder het automatisch openen van de zitting en het deksel en een krachtige straal die de hele pot reinigt. Ontworpen voor 100% hygiëne en eenvoudige reiniging. De douche-wc gebruikt geurafzuiging om de lucht te reinigen terwijl de combinatie van de toonaagevende Aquaceramics laag en het Hyperclean glazuur bacteriën en kalkaanslag tegenhouden waardoor je vuil en de groei van bacteriën voor 99,9% voorkomt. Het slanke en hangende toiletontwerp past perfect in hedendaagse badkamers en de gladde lijnen zorgen ervoor dat vuil nergens achter kruipt. Gebruik het bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting, de afstandsbediening of de smartphone app om het toilet te bedienen en in te stellen en laat de GROHE Sensia Arena je dagelijkse badkamerroutine veranderen.

GROHE wastafelkranen

Kranen in alle hoogtes
Klassiek, modern, tijdloos? Wat u ook zoekt, GROHE heeft producten voor alle stijlen badkamers. GROHE biedt u bijzonder veel keus in sfeer, groottes en hoogtes. Of u nu een fonteinkraantje zoekt of een hoge wastafelkraan waaronder het makkelijk haren wassen is - GROHE biedt zoveel keus dat de juiste kraan er altijd tussen zit!

GROHE douchesystemen

Een eenvoudige manier om de badkamer te verluxen
Voor prestaties en betrouwbaarheid kiest u voor een GROHE douchesysteem. GROHE douchesystemen combineren een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan. Allemaal voorzien van een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring.

GROHE Rapid SL

Simpel en snel
Creëer een moderne, gestroomlijnde badkamer met GROHE Rapid SL WC-elementen. Het zorgt voor een veilige en snelle manier om zwevende toiletten, wastafels, wandbidets en urinoirs te installeren. De frames zijn voorgemonteerd, beschikken over bevestigingspunten voor wandclosets en worden streng getest.