Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

GROHE - kranen voor badkamer en keuken

GROHE - Pure Freude an Wasser

GROHE is opgericht in 1936 door Friedrich Grohe. Inmiddels is GROHE de grootste merkfabrikant van kranen ter wereld. GROHE maakt onder andere kranen voor badkamer en keuken, douches, thermostaatkranen, sanitaire systemen en speciale kranen voor bijvoorbeeld de gezondheidszorg.
GROHE brengt je de perfecte combinatie van inspirerend design, duurzame productoplossingen, Duitse technologie en beproefde kwaliteit voor de beste prijs.

GROHE-thermostaatkranen

GROHE CoolTouch®-technologie voor extra veiligheid

De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm-series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden tot exact de gewenste temperatuur. Bij het ontwerp hadden ze de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: de huid.

Diverse GROHE thermostaatkranen zijn voorzien van de GROHE CoolTouch®-technologie. Hiermee wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Wel zo veilig!

GROHE Red New

Kokendheet water direct beschikbaar uit de kraan

Denk eens na over het aantal keren per dag dat je kokendheet water nodig hebt en de tijd die je doorbrengt terwijl je wacht tot het water kookt. Stel je nu eens voor dat je tijd, energie en ruimte in de keuken kan besparen – alles in één keer.

Dat is wat de GROHE Red voor je kan doen. Dit mooie en betrouwbare systeem levert direct én veilig kokendheet water uit de kraan. Wanneer je eenmaal alle voordelen ontdekt van deze hulp in de keuken zul je nooit meer zonder willen.

Onder de GROHE Red-kraan staat de energie-efficiënte titanium boiler in je keukenkastje klaar om je kokendheet water te leveren wanneer jij het nodig hebt

GROHE-wastafelkranen

Kranen in alle hoogtes

Klassiek of modern; wat je ook zoekt, GROHE heeft producten voor badkamers in alle stijlen. GROHE biedt je bijzonder veel keus in sfeer, groottes en hoogtes. Of je nu een fonteinkraantje zoekt of een hoge wastafelkraan waaronder het makkelijk haren wassen is - GROHE biedt zoveel keus dat de juiste kraan er altijd tussen zit!

GROHE-douchesystemen

Een eenvoudige manier om de badkamer te verluxen

Voor prestaties en betrouwbaarheid kies je voor een GROHE-douchesysteem. GROHE-douchesystemen combineren een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan. Allemaal voorzien van een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring.

GROHE Rapid SL

Simpel en snel
Creëer een moderne, gestroomlijnde badkamer met GROHE Rapid SL WC-elementen. Het zorgt voor een veilige en snelle manier om zwevende toiletten, wastafels, wandbidets en urinoirs te installeren. De frames zijn voorgemonteerd, beschikken over bevestigingspunten voor wandclosets en worden streng getest.

GROHE Sensia Arena

Ervaar een nieuw gevoel van schoon en fris

Ontdek een nieuw niveau van persoonlijke verzorging en reiniging met dit toilet in Japanse stijl dat een combinatie is een van een toilet en een bidet, maar met veel meer extra functies. Dit technologisch geavanceerde toilet heeft twee aparte zelfreinigings sproeikoppen waarbij je de positie, kracht en temperatuur kunt aanpassen.  Het toilet is ook uitgerust met oscillerende douche- en massagestralen en een droger met warme lucht. Maak een toiletbezoek aangenaam met kenmerken die ontworpen zijn voor comfort, waaronder het automatisch openen van de zitting en de deksel en een krachtige straal die de hele pot reinigt. Ontworpen voor 100% hygiëne en eenvoudige reiniging. De douche-wc gebruikt geurafzuiging om de lucht te reinigen terwijl de combinatie van de toonaagevende aquaceramics-laag en het hyperclean-glazuur bacteriën en kalkaanslag tegenhouden, waardoor je vuil en de groei van bacteriën voor 99,9% voorkomt. Het slanke en hangende toiletontwerp past perfect in hedendaagse badkamers en de gladde lijnen zorgen ervoor dat vuil nergens achter kruipt. Gebruik het bedieningspaneel aan de zijkant van de zitting, de afstandsbediening of de smartphone app om het toilet te bedienen en in te stellen en laat de GROHE Sensia Arena je dagelijkse badkamerroutine veranderen.