Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

GROHE

GROHE - Pure Freude an Wasser

GROHE is toonaangevend als het gaat om complete oplossingen voor badkamer en toilet. Naast de badkamerseries biedt GROHE ook een ruim assortiment aan keukenkranen, spoelbakken en accessoires. De 4 fundamentele pijlers van GROHE zijn: technologie, design, kwaliteit en duurzaamheid. Op de kranen en douches biedt GROHE standaard 5 jaar fabrieksgarantie en 10 jaar garantie op inbouwproducten. Vervangende onderdelen blijven beschikbaar tot 10 jaar nadat het product uit productie is genomen. Met de producten van GROHE kiest de klant voor zorgeloos genieten!

Bekijk hier het assortiment van Grohe.

GROHE-thermostaatkranen

Met CoolTouch technologie voor extra veiligheid

De revolutionaire thermostaatkranen uit de Grohtherm-series zorgen ervoor dat het warme en koude water gemengd worden tot exact de gewenste temperatuur. Bij het ontwerp hadden ze de meest gevoelige thermometer ter wereld in het achterhoofd: de huid.

Diverse GROHE thermostaatkranen zijn voorzien van de GROHE CoolTouch®-technologie. Hiermee wordt de buitenkant van de thermostaatkraan nooit warmer dan de ingestelde temperatuur. Wel zo veilig!

GROHE-keukenkranen

De finishing touch van de keuken

De keuken is pas af met een keukenkraan van GROHE. Functionaliteit gecombineerd met een vernieuwend en stijlvol design geeft de keuken de uitstraling die het verdient. GROHE heeft talloze keukenkranen van topkwaliteit in het assortiment - van een eenvoudige 2-greeps tot ultramoderne semi-professionele keukenkranen met uittrekbare veerhanddouche - voor iedere keuken is de perfecte kraan te vinden. 

 

GROHE-wastafelkranen

Kranen in alle stijlen, maten en afwerkingen

De bediening van GROHE kranen is buitengewoon door de kwaliteit en soepele bediening. Of je nu kiest voor een klassiek of modern design in chroom of kleur GROHE heeft kranen voor de badkamer in allerlei stijlen. GROHE biedt je bijzonder veel keus in sfeer, groottes en hoogtes. Of je nu een fonteinkraantje zoekt of juist een hoge wastafelmengkraan waaronder je makkelijk je haren kan wassen - GROHE biedt zoveel keus dat de juiste kraan er altijd tussen zit!

GROHE-douchesystemen

Een eenvoudige manier om de badkamer te verluxen

Voor prestaties en betrouwbaarheid kies je voor een GROHE-douchesysteem. GROHE-douchesystemen combineren een hoofddouche, een handdouche en een thermostaatkraan. Allemaal voorzien van een aantal toonaangevende technologieën, die keer op keer zorgen voor uitstekende prestaties en een geweldige douche-ervaring.