Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Grundfos - marktleider in pompoplossingen

Grundfos - marktleider in pompoplossingen

Grundfos is de wereldwijde marktleider in pompoplossingen en trendsetter in watertechnologie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 16 miljoen pompunits is Grundfos één van de meest toonaangevende pompfabrikanten ter wereld. Circulatiepompen voor verwarming en airconditioning, maar ook centrifugaalpompen voor de industrie, watervoorziening, afvalwater en dosering vormen de belangrijkste producten.

Focus op de toekomst 
De gezamenlijke toekomst ligt in meer energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos - nu én in de toekomst - door met het inzetten van baanbrekende duurzame technologieën om duurzaamheid in alle vormen te stimuleren. Bij zichzelf, bij de klanten en bij zakenpartners.

Bekijk hier het assortiment van Grundfos.

Alpha2

De energiezuinigste circulatiepomp op de markt

De Grundfos ALPHA2 is een compacte circulatiepomp bomvol met voordelen, zowel voor jou als voor jouw klanten.

De pomp is snel en eenvoudig te installeren en optimaal in te regelen. Bovendien is de pomp zowel geschikt voor radiatoren als vloerverwarming.

Voor je klant is de ALPHA2 ook de beste keuze, omdat de pomp zeer energiezuinig is kan tot €100 per jaar worden bespaart op energiekosten.

Door de hoogwaardige materialen die in de pomp zijn verwerkt ben je verzekerd van een jarenlange probleemloze werking. Door allerlei ingebouwde slimmigheden is de kans dat deze pomp blokkeert of droogloopt nagenoeg nul.

Mocht er onverhoopt toch iets kapot gaan, dan heb je 5 jaar garantie op de pomp.

Trainingen

Grundfos-trainingen

Met zowel theoretische als praktische training bieden de cursussen van Grundfos essentiële kennis voor alle professionals wiens activiteit is gekoppeld aan de wereld van pompen en pompsystemen.

De praktijktrainingen vinden plaats in het Grundfos Experience Center in Almere. Dit bevat een theoretisch lokaal en een ruimte met praktijkopstellingen. De trainingen worden gegeven door Grundfos professionals met de uitgebreide ervaring op hun vakgebied.

Comfort DT

De COMFORT PM-Range is uitgebreid!

De Grundfos COMFORT PM-range is uitgebreid met een versie die een digitale timer heeft.
Met deze timerbesturing wordt het werkgebied van de pomp binnen een vooraf ingestelde of gewenste tijdspanne vastgehouden. Dit betekent dat de pomp alleen werkt in periodes wanneer direct warm water gewenst is, wat zorgt voor maximaal comfort maar tegelijkertijd energie bespaart als er geen warmwater vraag is.

Wij zijn heel benieuwd wat u van deze pomp vindt!