Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Grundfos - marktleider in pompoplossingen

Grundfos - marktleider in pompoplossingen

Grundfos is de wereldwijde marktleider in pompoplossingen en trendsetter in watertechnologie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 16 miljoen pompunits is Grundfos één van de meest toonaangevende pompfabrikanten ter wereld. Circulatiepompen voor verwarming en airconditioning, maar ook centrifugaalpompen voor de industrie, watervoorziening, afvalwater en dosering vormen de belangrijkste producten. 


Focus op de toekomst 
De gezamenlijke toekomst ligt in meer energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos - nu en in de toekomst - door met het inzetten baanbrekende duurzame technologieën om duurzaamheid in alle vormen te stimuleren. Bij zichzelf, bij de klanten en bij zakenpartners.

SCALA 2

Perfecte waterdruk

Grundfos SCALA 2 is een volledig geïntegreerde drukverhogingspomp die snel en eenvoudig te installeren is en die zorgt voor perfecte waterdruk op alle tappunten in huis. De compacte unit bestaat uit een pomp, motor, drukvat, sensor, sturing en terugslagklep. Met zijn intelligente pompsturing past de unit zich aan elke situatie aan. De pomp heeft een uiterst laag geluidsniveau. Het resultaat is maximaal comfort met minimale inspanning.

Trainingen

Grundfos-trainingen

Met zowel theoretische als praktische training bieden de cursussen van Grundfos essentiële kennis voor alle professionals wiens activiteit is gekoppeld aan de wereld van pompen en pompsystemen.

De praktijktrainingen vinden plaats in het Grundfos Experience Center in Almere. Dit bevat een theoretisch lokaal en een ruimte met praktijkopstellingen. De trainingen worden gegeven door Grundfos professionals met de uitgebreide ervaring op hun vakgebied.

Drukverhoging van de toekomst

Grundfos Booster Selectietool

Maak gebruik van de selectietabel van Grundfos om snel de juiste drukverhoger te selecteren. De enige informatie die je in hoeft te vullen is het aantal verdiepingen en het aantal appartementen. Je kunt de snelselectietabel hieronder downloaden.