Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Grundfos - marktleider in pompoplossingen

Grundfos - marktleider in pompoplossingen

Grundfos is de wereldwijde marktleider in pompoplossingen en trendsetter in watertechnologie. Met een jaarlijkse productie van meer dan 16 miljoen pompunits is Grundfos één van de meest toonaangevende pompfabrikanten ter wereld. Circulatiepompen voor verwarming en airconditioning, maar ook centrifugaalpompen voor de industrie, watervoorziening, afvalwater en dosering vormen de belangrijkste producten. 


Focus op de toekomst 
De gezamenlijke toekomst ligt in meer energiebesparend gedrag, nieuwe vormen van energie en duurzame productie. Daarom gaat Grundfos - nu en in de toekomst - door met het inzetten baanbrekende duurzame technologieën om duurzaamheid in alle vormen te stimuleren. Bij zichzelf, bij de klanten en bij zakenpartners.

SCALA 2

Perfecte waterdruk

Grundfos SCALA 2 is een volledig geïntegreerde drukverhogingspomp die snel en eenvoudig te installeren is en die zorgt voor perfecte waterdruk op alle tappunten in huis. De compacte unit bestaat uit een pomp, motor, drukvat, sensor, sturing en terugslagklep. Met zijn intelligente pompsturing past de unit zich aan elke situatie aan. De pomp heeft een uiterst laag geluidsniveau. Het resultaat is maximaal comfort met minimale inspanning.

Training

Grundfos-training

Vanaf januari 2018 is het mogelijk om een pomptraining te volgen bij Grundfos. Deze trainingen worden aangeboden in het experience center op het hoofdkantoor in Almere en duren van 08:30 tot 15:00.

Deze trainingen zijn open voor alle professionals en mensen uit de industrie. Grundfos biedt verschillende mogelijkheden en niveaus aan.

WIN & EARN

Zet jouw producten om in geschenken

WIN & EARN is Grundfos' manier om jou te bedanken dat je voor Grundfos kiest. Doe mee en verdien punten bij jouw producten, deze zijn weer om te wisselen voor fantastische cadeaus en Bol.com-vouchers.

Drukverhoging van de toekomst

Grundfos Booster Selectietool

Maak gebruik van de selectietabel van Grundfos om snel de juiste drukverhoger te selecteren. De enige informatie die je in hoeft te vullen is het aantal verdiepingen en het aantal appartementen. Je kunt de snelselectietabel hieronder downloaden.