Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Henco - we care to connect

Henco - jouw oplossing in leidingsystemen en vloerverwarming

Henco produceert en levert een compleet en op elkaar afgestemd assortiment van topproducten die zich onderscheiden door hun voortdurende technologische innovatie. Het hart van het assortiment is zonder twijfel de meerlagenbuis. Deze werd zodanig ontworpen dat ze beantwoordt aan de meest veeleisende en uiteenlopende gebruiksmogelijkheden. Het resultaat is de meest toonaangevende, multifunctionele en de meest betrouwbare buis op de internationale markt. Henco levert hiernaast een breed assortiment aan topproducten zoals pers- en steekfittingen, verdelers, schroef- en knelfittingen, regelingen en gereedschappen. Kortom, alles om een compleet assortiment te kunnen bieden. Al deze producten staan garant voor de beste kwaliteit.

Henco meerlagenbuis

Eén buis voor alle toepassingen

De Henco-meerlagenbuis bestaat uit een in de lengterichting stompgelaste aluminiumbuis voorzien van een binnen- en buitenlaag uit elektronenstralen vernet hoge densiteit polyethyleen. De verschillende lagen worden met elkaar verbonden door een hoogwaardige verbindingslaag. Het resultaat is de Henco-meerlagenbuis: deze verenigt in zich alle voordelen van kunststoffen en metalen buizen.

Henco PVDF-pers

Kunststof persfitting voor sanitair en verwarming

De kunststof persfittingen worden gemaakt door middel van spuitgieten van PVDF (Polyvinylidene fluoride). PVDF verschaft de gebruiker een unieke combinatie van
eigenschappen, waaronder een uitmuntende mechanische sterkte en hardheid, een enorme flexibiliteit (tot 10° buiging mogelijk) en PVDF is uitermate bestand tegen extreme temperaturen. PVDF is een kunststof die voor tal van toepassingsgebieden gebruikt wordt.

Henco PVDF-pers gas

Kunststof persfitting voor gas

De PVDF-persfittingen voor gas hebben technisch gezien slechts één belangrijk verschilpunt met de persfittingen voor sanitair en verwarming: de fittingen zijn voorzien van een speciale O-ring, Deze O-ring is gemaakt van het materiaal HNBR en is bestand tegen gas. Om dit verschil visueel duidelijk te maken, worden ze voorzien van een gele markering op iedere pershuls. De fittingen voor gas mogen enkel en alleen gebruikt worden in combinatie met de gele Henco-meerlagenbuis voor gas.