Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

HERZ-Armaturen Ges.m.b.H.

HERZ-Armaturen Ges.m.b.H.

Op dit moment, met ongeveer 3.600 medewerkers en 36 productiefaciliteiten wereldwijd, is HERZ-Armaturen Ges.m.b.H. is een van de toonaangevende Europese fabrikanten van afsluiters, fittingen, circuitregelkleppen, dynamische regelarmaturen en thermostatische afsluiters voor huishoudelijke installaties voor verwarming, airconditioning, sanitaire en gastoestellen. Bovendien is HERZ een van de toonaangevende producenten van biomassaketels tot 20.000 kilowatt en fabrikant van warmtepompen en producent van isolatie door de Hirsch Servo AG.

Herz thermostaat afsluiters

Herz maakt uw waterzijdige inregeling rendabel

De Herz radiatorafsluiters genereren een hydraulisch balans volgens het statisch principe. Herz thermostaat ventielen regelen de kamertemperatuur, externe thermische invloeden worden gesignaleerd en op gewenst niveau gebracht, zonder dat er extra energie nodig is.
Wanneer er een drukwijziging in de radiatorgroep plaatsvindt, doordat er bijvoorbeeld een radiator afsluiter in een groep gesloten wordt, past deze afsluiter de flow geautomatiseerd aan. Door correct gebruik te maken van de huidige technieken optimaliseert u de installatie en maakt u uw investering rendabel.

Het vraagt vakkennis een cv-installatie hydraulisch te balanceren. De bron en het afgiftesystemen zijn met elkaar verbonden middels een leidingsysteem. Wanneer het systeem niet wordt ingeregeld, zal de radiator het dichtst bij de bron meer energie te verwerken krijgen. Dit kan tegengegaan worden door het inregelen van dubbel instelbare radiator afsluiters. Met de Herz apps lees je de juiste inregelstand, door de afsluiter op deze inregelstand te positioneren kan de aan te voeren energie worden beperkt tot de maximale capaciteit van de radiator. 

Herz inregel afsluiters

Totaal assortiment inregel afsluiters

Het creëren van een comfortabele kamertemperatuur, optimalisatie van de bedrijfskosten en veilige werking zijn vereisten voor moderne verwarmings- en koelsystemen. Tijdens de inbedrijfstelling moeten de kleppen worden afgesteld volgens de  juiste berekeningen. Dit heet hydraulisch balanceren en zorgt ervoor dat elke belasting precies zoveel energie ontvangt als nodig is. Herz biedt een breed scala aan producten voor een correcte en energiebesparende hydraulische balancering. De afmetingen van de regelkleppen variëren van DN 15 tot DN 500, de maximale bedrijfstemperatuur is tot 150 °C.

Herz druk gecompenseerde afsluiters

Totaal assortiment drukgecompenseerde afsluiters

De hydraulische inregeling is altijd een relevant onderwerp in centrale gebouwbeheersystemen.
Met haar druk gecompenseerde-afsluiters heeft HERZ een eenvoudig product ontwikkelt  voor alledaags werk.120 jaar expertise en totaalafstemming van de Herz componenten zorgen voor een optimaal functionerende installatie.