Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Ideal Standard

Ideal Standard - Essentieel voor u

Al meer dan 100 jaar heeft Ideal Standard International de sanitaire industrie met innovatie geleid. Onze beheersing van keramiek, kranen en accessoires stelt ons in staat om complete badkamerontwerpen van hoge kwaliteit te leveren.

Het is onze taak om u te inspireren met nieuwe visies op wat mogelijk is. We weten immers dat u meer efficiëntie, verbeterde hygiëne, meer gemak, beter ontwerp en verbeterde ervaringen eist.

We proberen u toegang te geven tot de nieuwste technologieën en helpen u het juiste antwoord te vinden, ongeacht het product of de service die u nodig heeft. Onze missie is om u van dienst te zijn en om inzichten en oplossingen te bieden die u helpen uw projecten te realizeren.

Prosys inbouwspoelreservoirs

Ideal Standard introduceert veelzijdige inbouwspoelreservoirs

ProSys™ biedt de complete installatieoplossing voor elke sanitaire ruimte - toiletten, bidets, wastafels, urinoirs en douches. Het nieuwe assortiment voorwandsystemen en bedieningspanelen voor het spoelen is de perfecte aanvulling op de collecties van keramiek en kranen. De spoelreservoirs en hun frames zijn verkrijgbaar in verschillende diepten en hoogten en bieden oplossingen voor installatie aan vaste wanden of gipsplaatwanden.

Venlo Nimbus Blue kranen

Nieuw: Venlo Nimbus Blue fits you!

Het complete nieuwe assortiment Venlo Nimbus Blue kranen bestaat uit varianten voor toepassingen in de badkamer en keuken. Speciale technische oplossingen, met name voor de woningbouw sector, zorgen voor maximale water- en energiebesparing en maken van Venlo Nimbus Blue een waardevolle investering die zichzelf in korte tijd terug zal verdienen. De nieuwe Venlo Nimbus Blue kranen zijn gemaakt voor het dagelijks leven. Geavanceerde functionaliteit en aantrekkelijk design zijn opvallende kenmerken van deze moderne kranenserie.

Ultra Flat Solid douchevloeren

Ultra Flat Solid douchevloeren, douchen in weelde

Ideal Standard brengt collectie douchevloeren uit in mineraalcomposiet met natuursteenstructuur

Als badkamerspecialist blijft Ideal Standard inzetten op innovatie. Zo kennen de populaire douchevloeren in acryl nu een duurzaam vervolg in mineraalcomposiet. Dit materiaal kan heel wat troeven uitspelen en maakt van Ultra Flat Solid een douchebeleving van formaat.

CeraPlus 2

CeraPlus 2 kranen voor de zorgsector

In de zorgsector gelden strenge eisen op het gebied van hygiëne en veiligheid. Bij de ontwikkeling van onze producten hebben deze specifieke eisen onze hoogste prioriteit, zodat onze producten voldoen aan de allerhoogste normen. De CeraPlus 2 kranen voldoen aan alle eisen op gebied van hygiëne die gelden in de gezondheidszorg, in het bijzonder aan de drinkwater hygiëne. De serie biedt een hoge veiligheid, een uitmuntende kwaliteit en een laag water- en energieverbruik. Alle CeraPlus 2 kranen voldoen aan de eisen van DIN EN 806 en bezitten de DVGW certificering (zwaarste Duitse keurmerk).