Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

IMI Hydronic Engineering BV - Heimeier, Pneumatex en TA

IMI Hydronic Engineering

IMI Hydronic Engineering is een wereldwijd werkende specialist op het gebied van hydronische distributiesystemen en oplossingen voor ruimtetemperatuurregeling. Door de samenvoeging van de merken IMI Pneumatex, IMI TA en IMI Heimeier in 2011 is de kennis gebundeld ten aanzien van drukbehoud en waterkwaliteit, (in)regeling en thermostatische regeling. Onze partners op het gebied van uitvoering, verkoop en planning kunnen bij ons terecht voor systeemoplossingen uit één hand. Al sinds de oprichting van de onderneming zetten wij ons in om kwalitatief hoogwaardige producten met een lange levensduur te leveren. Deze filosofie komt tot uitdrukking in de selectie van grondstoffen, de duurzame productieprocessen en niet in de laatste plaats in de technologie van de producten. Wij helpen onze partners om energiezuinige en betaalbare verwarmingssystemen te realiseren.

IMI Heimeier

Totaal assortiment op het gebied van radiatorappendages

IMI Heimeier is dé specialist op het gebied van radiatorappendages en kenmerkt zich door de hoogwaardige kwaliteit van haar producten. Van handbediende radiatorafsluiters tot radiatorafsluiters met automatische debietregeling. Met deze producten wordt waterzijdige inregeling zelfs onder moeilijke, lastig te berekenen omstandigheden eenvoudig.

IMI Pneumatex

Totaal assortiment voor drukbehoud, lucht- en vuilafscheiding

De producten van IMI Pneumatex voldoen dankzij de veelzijdigheid aan alle eisen en wensen van de klant. Dit kan met een statische oplossing of door een compressor die ervoor zorgt dat de druk constant wordt gehouden bij veranderingen in het systeem. Deze multifunctionele producten hebben een onovertroffen prijs-prestatieverhouding, gekoppeld aan een hoge betrouwbaarheid en lange levensduur die het resultaat zijn van Zwitserse kwaliteit.

IMI TA

Totaalprogramma in- en regelafsluiters, ΔP-regelaars, meetinstrumenten
IMI TA is de specialist op het gebied van producten, systemen, regelingen en technologiën die zorgen voor een exacte balans in hydronische systemen. Doordat deze producten op elkaar zijn afgestemd zal het totaalsysteem uiteindelijk de beste prestaties leveren. Onze expertise dekt alle soorten hydronische systemen zoals constant- en variabel debietsytemen, maar ook de statische (in)regeling en dynamische (in)regeling van totaalsystemen