Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Itho Daalderop, een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop, een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat
Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Onze missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. We streven er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Samen zorgen onze producten voor totaaloplossingen om energieneutraal wonen - volgens de klimaateisen van morgen - vandaag al mogelijk te maken.

Warmtepomp HP (Cool) Cube

Duurzaam en energiezuinig verwarmen
Duurzame verwarmen. Een hybride lucht/water warmtepomp is een apparaat waarmee warmte uit omgevingslucht wordt omgezet in warmte voor de verwarming van een woning. U kunt daarmee tot € 450,- per jaar op uw energierekening besparen en het is zeer milieuvriendelijk. Nu zit er vanuit de overheid bovendien € 1200,- subsidie op.Het toestel bestaat uit een warmtepompdeel en een cv-deel. Het warmtepompdeel onttrekt en transporteert warmte uit omgevingslucht naar de woning.

Ventilatiespecialist

Een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat
We kunnen niet zonder een goed binnenklimaat. Zeker niet met onze hedendaagse comfortwensen en levensstijl. We leven in multifunctionele ruimtes door het gehele huis. Dat vraagt om een slimme, optimale ventilatie. Waar, wanneer en hoeveel u maar wilt. Om u van het gewenste comfort te voorzien, maar vooral ook om u een gezond binnenklimaat te bieden zijn er diverse ventilatie oplossingen in ons assortiment die duurzaam en bovenal energiezuinig zijn.

Boilerspecialist

Overal in huis royaal warm water
Sinds 1930 ervaring met warm water. We staan al sinds jaar en dag bekend om onze boilers. Daarom hebben we vandaag de dag een zeer ruim assortiment in huis. Met een boiler kunt u uw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water. Welke boiler voor u geschikt is, hangt af van uw situatie. Er zijn verschillende soorten; boilers die een aanvulling zijn op uw cv-ketel (laadboilers of indirect gestookte boilers) én boilers die volledig zelfstandig werken (elektroboilers). Als uw verwarming al naar wens is maar u wilt meer warm water in huis, hoeft u geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Onze boilers zijn dan de perfecte oplossing.