Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Itho Daalderop - een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop - een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat

Itho Daalderop ontwikkelt, fabriceert en verkoopt verwarmings-, tapwater-, ventilatie- en regeltechniekoplossingen. Hun missie is om met innovatieve producten en systemen een bijdrage te leveren aan een comfortabel, gezond en energiezuinig binnenklimaat. Bij Itho Daalderop streven ze er elke dag naar om mensen plezieriger te laten wonen, werken en leven. Met de producten van Itho Daalderop heb je een totaaloplossing om vandaag energieneutraal te wonen volgens de klimaateisen van morgen. 

Warmtepomp HP (Cool) Cube

Duurzaam en energiezuinig verwarmen

Duurzame verwarmen. Een hybride lucht-water warmtepomp is een apparaat waarmee warmte uit omgevingslucht wordt omgezet in warmte voor de verwarming van een woning. Je kunt daarmee tot € 450,- per jaar op jouw energierekening besparen en het is zeer milieuvriendelijk. Er zit vanuit de overheid bovendien € 1200,- subsidie op. Het toestel bestaat uit een warmtepompdeel en een cv-deel. Het warmtepompdeel onttrekt en transporteert warmte uit omgevingslucht naar de woning.

Ventilatiespecialist

Een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat

We kunnen niet zonder een goed binnenklimaat. Zeker niet met onze hedendaagse comfortwensen en levensstijl. We leven in multifunctionele ruimtes door het hele huis. Dat vraagt om een slimme, optimale ventilatie. Waar, wanneer en hoeveel je maar wilt. Om je van het gewenste comfort te voorzien, maar vooral ook om je een gezond binnenklimaat te bieden zijn er diverse ventilatie-oplossingen in het assortiment van Itho Daalderop die duurzaam en bovenal energiezuinig zijn.

Boilerspecialist

Overal in huis royaal warm water

Sinds 1930 heeft Itho Daalderop ervaring met warm water. Ze staan al sinds jaar en dag bekend om hun boilers. Daarom hebben ze vandaag de dag een zeer ruim assortiment in huis. Met een boiler kan jij jouw water verwarmen, op voorraad houden en zo altijd genieten van royaal warm water. Welke boiler voor jou geschikt is, hangt af van je situatie. Er zijn verschillende soorten; boilers die een aanvulling zijn op jouw cv-ketel (laadboilers of indirect gestookte boilers) én boilers die volledig zelfstandig werken (elektroboilers). Als jouw verwarming al naar wens is maar je wilt meer warm water in huis, hoef je geen nieuwe cv-ketel aan te schaffen. Itho Daalderops boilers zijn dan de perfecte oplossing.