Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Jaga - verwarming, ventilatie en koeling

Over Jaga

Al meer dan 50 jaar levert Jaga nieuwe concepten en producten binnen de verwarmingswereld. Daarbij kijken ze zeker niet alleen naar techniek, ook de uitstraling van een product is voor ons belangrijk. Maar, Jaga is méér dan een bedrijf. Jaga is een cultuur die staat voor dynamiek, ethiek, creativiteit en esthetiek. Met deze filosofie zijn ze voortdurend op zoek naar innovatieve, verantwoorde technieken om te verwarmen, koelen en ventileren. Om de organisatie en hun medewerkers te inspireren en doelen te geven, is de filosofie vertaald in vijf waarden: respect nature, awake the artist, dream a future, create emotion en building bridges.

Oxygen2

Vraaggestuurde ventilatie 

Oxygen2 creëert op een energie-efficiënte wijze een kringloop van zuivere, frisse lucht in de woning. Goed voor de gezondheid, het wooncomfort én de woning zelf. Jaga Oxygen2 is geen traditionele ventilatie, maar een intelligent gestuurd en energiebesparend luchtverversingssysteem. Oxygen2 is een kant-en-klare ventilatie-unit die onzichtbaar ingebouwd is binnen jouw Low-H2O radiator, waardoor één toestel voor ventilatie maar ook voor verwarming en/of koeling zorgt.

Low-H2O radiatoren

De zuinigste radiatoren van Nederland

Jaga Low-H2O radiatoren zijn klein en energiezuinig. Sterker nog: ze zijn de zuinigste van Nederland. Door hun kleinere waterinhoud dan traditionele radiatoren bereiken ze sneller hun volle vermogen, warmen ze sneller op en blijven ze dezelfde warmte afgeven. Zodra de temperatuur binnen optimaal is - doordat de zon bijvoorbeeld schijnt of omdat de oven aanstaat - stopt de radiator meteen. En wordt er niet onnodig doorverwarmd. Daarnaast heeft de radiator doordat het alleen de lucht in de ruimte verwarmt altijd een veilige, lage aanraaktemperatuur.

Designradiatoren

From design to art 

Opvallend onopvallend: Jaga designradiatoren hebben een opvallend karakter met een eigen uitstraling, maar laten zich onopvallend integreren in elk interieur. Zinnenprikkelend, hartverwarmend design, maar nooit opdringerig. En deze schoonheid is ook duurzaam, want radiatoren worden lang, heel lang gekoesterd.

Koeling

Hybride radiatoren

Naast verwarmen ook koelen? Kies dan voor Briza of Clima Canal. Deze hybride radiatoren hebben een dubbele persoonlijkheid en zorgen voor warmte in de winter en verfrissende koelte in de zomer. Zo creëer je op elk moment van het jaar het ideale binnenklimaat. Achter deze radiatoren schuilt de Low-H2O techniek, gecombineerd met een zeer stil dynamisch systeem. Briza is het slankste model op de markt met zo’n groot vermogen.