Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Kinedo - douchewanden en -deuren, douchebakken en douchecabines

Kinedo - creëer de badkamer van je dromen

Kinedo® is fabrikant van A-merk douchebakken, douchecabines, douchewanden en -deuren. De hoogwaardige producten van douchefabrikant Kinedo® staan voor innovatie, kwaliteit en design. De slimme probleemoplossers Kinemagic en Duo bieden de mogelijkheid om een bad te vervangen door een ruime en veilige douche of door een douche-badcombinatie. De uitgebreide en tijdloze collectie van Kinedo® is makkelijk te installeren en biedt doucheoplossingen die geschikt zijn voor elke badkamerindeling. Kinedo® is eveneens de perfecte partner op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle Kinedo®-producten zijn ontworpen volgens de Europese normen voor kwaliteit en veiligheid.

Kinemagic: slimme doucheoplossing

Vervang je bad of douche door een veilige douche in 1 dag

Met de nieuwe Kinemagic wordt een douche of bad binnen 1 dag vervangen door een comfortabele inloopdouche. Aan het assortiment zijn kleinere afmetingen toegevoegd (breedte 100/120cm)  waardoor  Kinemagic voortaan ook geschikt is voor het vervangen van een douche. De kleine modellen zijn leverbaar met 1 schuifdeur of 2 draaideuren.  Op het gebied van design zorgen de achterwanden in extra-wit mat glas, het luxe GROHE-kraanwerk (Serenite en Serenite+), de semi-inbouw regendouche en de kraanwerkbehuizing van verchroomd RVS (Design) voor een stijlvolle look.

Duo: douche-badcombinatie

Ruimtebesparend 2-in-1 concept geschikt voor elke badkamer

Duo douche-badcombinatie is ideaal voor gezinnen en dankzij de veilige instap ook zeer geschikt voor senioren of mindervaliden. Duo is verkrijgbaar in twee versies: het ‘alles-in-één pakket’ bestaat uit een ligbad met geïntegreerde deur, een glazen badwand met verchroomd profiel en extra draaipaneel, hoogwaardig kraanwerk, magnetische handdouche, een opklapbaar zitje en ergonomisch nekkussen. Duo kan ook geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er zijn dan diverse extra’s mogelijk zoals: decorglas, massagesysteem met chromotherapie of diverse comfortsteunen voor meer veiligheid en comfort.

Kineprime: complete douchecabine

Voordelig geprijsd en 50% tijdwinst bij montage 

Kineprime-douchecabines zijn compleet uitgerust inclusief toevoerslangen en afvoerbuis. Groot voordeel van de Kineprime-douchecabines is de enorme tijdwinst van wel 50% tijdens de montage. Voor de montage van deze serie douchecabines zijn geen schroeven nodig (met uitzondering van de muurbevestiging en accessoires). De cabine wordt volledig gemonteerd zonder siliconenkit. De Kineprime-douchecabines zijn ideaal voor het realiseren van een extra douche of compacte badkamers in studenten- of huurwoningen. Daarnaast zijn ze goed toepasbaar als (tijdelijke) doucheruimte bij renovatieprojecten.

Kinerock: extra-vlakke douchebak 

Met een natuursteenstructuur 

De extra-vlakke Kinerock-douchebakken met natuursteenstructuur zijn volledig aanpasbaar en kunnen ter plaatse op maat worden gezaagd. Ze zijn opgebouwd uit verschillende lagen mineraal en acrylhars met een gekleurde gelcoating als toplaag. Dit bijzondere materiaal is schokbestendig en comfortabel en voelt niet koud aan de voeten. Ook is de oppervlaktelaag van de douchebak door de steenstructuur van nature minder glad. De Kinerock douchebakken zijn verkrijgbaar in zes prachtige natuurtinten en diverse afmetingen.