Zoek
U bent hier: 
Kinedo
Kinedo - douchewanden/deuren, douchebakken en douchecabines
Kinedo® is fabrikant van A-merk douchebakken, douchewanden/-deuren en douchecabines. De hoogwaardige producten van douchefabrikant Kinedo® staan voor innovatie, kwaliteit en design. De slimme probleemoplossers Kinemagic en Duo, bieden de mogelijkheid om een bad te vervangen door een ruime & veilige douche of door een douche/bad combinatie. De uitgebreide en tijdloze collectie van Kinedo® is makkelijk te installeren en biedt doucheoplossingen die geschikt zijn voor elke badkamerindeling. Kinedo® is eveneens de perfecte partner op het gebied van nieuwbouw- en renovatieprojecten. Alle Kinedo® producten zijn ontworpen volgens de Europese Normen voor kwaliteit en veiligheid.

Kinemagic: slimme doucheoplossing

Vervang uw bad door een ruime en veilige douche in 1 dag!

Met het innovatieve douchesysteem van Kinemagic® wordt een ligbad binnen 1 dag vervangen door een ruime en veilige inloopdouche. Een ingrijpende verbouwing is hierbij niet nodig, wand- en vloertegels hoeven niet te worden verwijderd. Kinemagic® is verkrijgbaar in vier modellen en is volledig aanpasbaar aan de te vervangen badinstallatie. Kinemagic® is uitgevoerd met douchebak en wanden van veiligheidsglas, die snel en eenvoudig te plaatsen zijn. De douchecabine heeft een extra lage instap en kan naar wens worden aangepast met diverse ergonomische accessoires voor extra comfort en veiligheid.

Duo: douche/bad combinatie

Ruimtebesparend 2-in-1 concept geschikt voor elke badkamer

Duo douche/bad combinatie is ideaal voor gezinnen en dankzij de veilige instap ook zeer geschikt voor senioren of mindervaliden. Duo is verkrijgbaar in twee versies: het ‘alles-in-één pakket’ bestaat uit een ligbad met geïntegreerde deur, een glazen badwand met verchroomd profiel en extra draaipaneel, hoogwaardig kraanwerk, magnetische handdouche, een opklapbaar zitje en ergonomisch nekkussen. Duo kan ook geheel naar eigen wens worden samengesteld. Er zijn dan diverse extra’s mogelijk zoals: decorglas, massagesysteem met chromotherapie of diverse comfortsteunen voor meer veiligheid en comfort.

Kineprime: complete douchecabine

Voordelig geprijsd en 50% tijdwinst bij montage

Kineprime douchecabines zijn compleet uitgerust inclusief toevoerslangen en afvoerbuis. Groot voordeel van de Kineprime douchecabines is de enorme tijdwinst van wel 50% tijdens de montage. Voor de montage van deze serie douchecabines zijn geen schroeven nodig (met uitzondering van de muurbevestiging en accessoires). De cabine wordt volledig gemonteerd zonder siliconenkit. De Kineprime douchecabines zijn ideaal voor het realiseren van een extra douche, of compacte badkamers in studenten- of huurwoningen. Daarnaast zijn ze goed toepasbaar als (tijdelijke) doucheruimte bij renovatieprojecten.

Kinesurf: extra-vlakke douchebakken 

Lichtgewicht douchebak verstevigd met metalen frame

De extra-vlakke Kinesurf douchebakken kunnen volledig worden ingebouwd en zijn daardoor uitermate geschikt voor het realiseren van een inloopdouche. De douchebakken zijn voorzien van natuurlijk antislip en versterkt met een metalen frame. Kinesurf douchebakken zijn verkrijgbaar in verschillende afmetingen en formaten. Bijkomend voordeel is dat een extra-vlakke sifon bij de douchebak wordt meegeleverd. De douchebakken zijn gemaakt van Biotec. Dit hightech materiaal is schokbestendig, dient eveneens als thermische- en geluidsisolatie en houdt de risico’s van bacteriënontwikkeling tegen.