Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

LAUFEN - Zwitserse precisie, trendsettend design en ongeëvenaarde kwaliteit - al sinds 1892 maakt LAUFEN badkamers mooier met prachtig vormgegeven meubels, wastafels, douches, baden en accessoires

LAUFEN -  dé Zwitserse badkamerspecialist sinds 1892

Toen de onderneming in 1892 in Zwitserland werd opgericht, lagen de sanitaire omstandigheden nog ver onder de huidige normen; normen die LAUFEN mede heeft bepaald. Sindsdien maakt LAUFEN een bijzondere ontwikkeling door. Ooit zijn ze begonnen als pure sanitairfabrikant, nu groeit de onderneming steeds verder uit tot een ware 'badkamerspecialist'. Het huidige assortiment biedt allesomvattende oplossingen voor de complete badkamer, van keramische producten, meubels, badkuipen en douchebakken tot aan accessoires en zelfs kranen. Door de jaren heen verzamelde kennis van keramiek en de samenwerking met wereldberoemde designers zorgen voor innoverende producten. – LAUFEN – Zwitserse kwaliteit en precisie – Innoverend - Trendsetter – Premium Bathroombrand –

Saphirkeramiek - ultra dun, ultra sterk

Spectaculaire wastafels vormgegeven vanuit SaphirKeramik

VAL designed by Konstantin Grcic. 

SaphirKeramik is een baanbrekend alternatief voor het klassieke keramiek. Het is twee keer sterker, milieuvriendelijker en dunner waardoor er meer vrijheid is voor design en de productie. SaphirKeramik biedt uiterst dunne wanden en strakke randen die voorheen niet mogelijk waren.

Nieuw Pro S-wastafelpacks 

Optimale functionaliteit, Zwitsers design, minimalistische vormen

Minimalitische vormen dankzij de nauwsluitende push-to-open-lades. Met het unieke 3D-bevestigingssysteem is de LAUFEN-wastafelpack gemakkelijk te installeren.

Samen de tanden poetsen aan een keramische designwastafel van LAUFEN is nu gemakkelijk mogelijk dankzij het Pro S-basepack. Bij het Pro S-basepack zitten alle benodigdheden in een doos voor een snelle installatie van jouw wastafel en badkamermeubel. De laderuimtes zijn extra hoog, zodat er meer opbergruimte is.
Voor iedere badkamer is er een wastafel, ook voor de intiemere badkamer. Het Pro S-basepack biedt het allemaal, dankzij de vier verschillende maten waarin dit model te bestellen is. Het grootste model met een 120 cm wasbak van slank dun keramiek, is verkrijgbaar met de optie voor één of twee kraangaten. Het meubel kan in ieder badkamerontwerp opgenomen worden dankzij de verschillende mogelijkheden in maten en kleuren.

LAUFEN Cleanet Riva-douchetoilet

Eenvoud is de basis van alles wat goed is

Pure eenvoud gecombineerd met innovatie.
Ontdek de Cleanet Riva.

De bekroonde douche-wc Cleanet Riva oogt als een design-wc. Ze is meer dan dat. De elegante, volledig gesloten keramische body verbergt verfijnde douchefuncties en een totaal nieuw concept van hygiëne. Zwitsers vakmanschap maakt de Riva intuïtief in gebruik en zeldzaam comfortabel.

Eenvoud. Innovatie. Cleanet Riva.

LAUFEN Pro

Elegante en sierlijk design en aantrekkelijk geprijsd, LAUFEN Pro

De designcollectie LAUFEN Pro combineert optimale functionaliteit en herkenbaar design met minimalistische vormen. Het zorgt voor een elegante uitstraling om iedere dag van te genieten.
 
Unieke eigenschappen van de LAUFEN  Pro-wastafels om de meubels eenvoudig en snel te monteren:
-          Keramiek bevestigd aan de muur
-          Verstelbaar 3D-bevestigingssysteem 

Geheel volgens de laatste trends. Zorgt ook voor meer ruimte rondom de wastafel

Extra te bestellen: LCC, de innovatieve coating voor optimale hygiëne 
 
LAUFEN Clean Coat is een transparante silicaat keramische coating. Deze extreem harde en spiegelgladde laag geeft kalk, vuil en bacteriën nagenoeg geen kans zich te hechten. Reinigen gaat snel en probleemloos, mede omdat reinigingsmiddelen zich beter over het oppervlak verspreiden en zo effectiever werken.