Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Laufen Zwitserse precisie, trendsettend design en ongeëvenaarde kwaliteit Al sinds 1892 maakt LAUFEN badkamers mooier met prachtig vormgegeven meubels, wastafels, douches, baden en accessoires.

Laufen -  dé Zwitserse badkamerspecialist sinds 1892
Toen de onderneming in 1892 in Zwitserland werd opgericht, lagen de sanitaire omstandigheden nog ver onder de huidige normen; normen die LAUFEN mede heeft bepaald. Sindsdien maakt LAUFEN een bijzondere ontwikkeling door. Ooit begonnen als pure sanitairfabrikant groeit de onderneming steeds verder uit tot een ware 'badkamerspecialist': het huidige assortiment biedt allesomvattende oplossingen voor de complete badkamer, van keramische producten, meubels, badkuipen en douchebakken tot aan accessoires en zelfs kranen. Door de jaren heen verzamelde kennis van keramiek en de samenwerking met wereldberoemde designers zorgen voor innoverende producten. – Laufen – Zwitserse kwaliteit & precisie – Innoverend - Trendsetter – Premium Bathroombrand –

Saphirkeramiek - Ultra dun, ultra sterk

Spectaculaire wastafels vormgegeven vanuit SaphirKeramik

VAL designed by Konstantin Grcic. 

SaphirKeramik is een baanbrekend alternatief voor het traditionele 
keramiek. Het is twee keer sterker, milieuvriendelijker en dunner waardoor er meer vrijheid is voor design en de productie. 
SaphirKeramik biedt uiterst dunne wanden en strakke randen die 
met de traditionele technieken niet mogelijk waren.

Nieuw Pro S wastafel packs 

Optimale functionaliteit, Zwitsers design minimalistiche vormen.

Minimalitische vormen dankzij de nauw sluitende push to open lades. Met het unieke 3D bevestigingssysteem is de LAUFEN wastafel pack gemakkelijk te installeren.

Samen de tanden poetsen aan een keramische design wastafel van LAUFEN is nu gemakkelijk mogelijk dankzij het Pro S base pack. Het Pro S base pack alle benodigdheden in een doos voor een snelle installatie van uw wastafel en badkamermeubel. De lade ruimtes zijn extra hoog, zodat er meer opbergruimte is.
Voor alle ruimtes tot een wat kleinere is er een wastafel voor de intiemere badkamer. Het Pro S base pack biedt het allemaal, dankzij de vier verschillende maten waarin dit model te bestellen is. Het grootste model met een 120 cm wasbak van slank dun keramiek is verkrijgbaar met de optie voor één of twee kraangaten. Het meubel kan in ieder badkamer ontwerp opgenomen worden dankzij de verschillende mogelijkheden in maten en kleuren.

Laufen Cleanet Riva - douchetoilet

Eenvoud is de basis van alles wat goed is

Pure eenvoud gecombineerd met innovatie.
Ontdek de Cleanet RIVA.

De bekroonde douche wc  Cleanet RIVA oogt als een design wc. Ze is meer dan dat. De elegante, volledig gesloten keramische body verbergt verfijnde douchefuncties en een totaal nieuw concept van hygiëne. Zwitsers vakmanschap maakt de RIVA intuïtief in gebruik en zeldzaam comfortabel.

Eenvoud. Innovatie. Cleanet RIVA.

Laufen Pro

Elegante en sierlijk design en aantrekkelijk geprijsd, LAUFEN Pro

De design collectie LAUFEN Pro combineert optimale functionaliteit en herkenbaar design met minimalistische vormen. En zorgt voor een elegante uitstraling om iedere dag van te genieten.
 
Unieke eigenschappen van de LAUFEN  Pro wastafels :
-          Keramiek bevestigd aan de muur
-          Verstelbaar 3D bevestigingssysteem 
Om uw LAUFEN-meubels eenvoudig en snel te monteren
Geheel volgens de laatste trends. Zorgt ook voor meer ruimte rondom de wastafel

Optioneel extra te bestellen: LCC. De innovatieve coating voor optimale hygiëne 
 
LAUFEN Clean Coat is een transparante silicaat keramische coating. Deze extreem harde en spiegelgladde laag geeft kalk, vuil en bacteriën nagenoeg geen kans zich te hechten. Reinigen gaat snel en probleemloos, mede omdat reinigingsmiddelen zich beter over het oppervlak verspreiden en zo effectiever werken.