Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Mark Climate Technology

Marktleider in klimaattechniek

Mark Climate Technology is jouw partner voor luchtverwarming, stralingsverwarming, ventilatie- en recirculatieapparatuur, luchtbehandeling, warmteterugwinning, cv-ketels en buigmachines. Mark Climate Technology richt zich al sinds 1945 op de klimaatbeheersing van grote gebouwen. In die jaren hebben zij zich ontwikkeld tot marktleider in Nederland en daarbuiten. Mark engineert en produceert alle producten in huis, dus je koopt een degelijk product waarbij kwaliteit voorop staat. Bovendien heeft Mark als één van de weinige fabrikanten een eigen servicedienst. Zo bouwt Mark voort aan een lange traditie van kwaliteit en tevreden klanten.

Cv-ketels

HR cv-ketel

De Mark EcoFlex is een zeer compacte en duurzame HR cv-ketel. Deze is verkrijgbaar in de volgende capaciteiten: 168 kW, 210 kW, 252 kW en 294 kW.
Kenmerken: beproefde en innovatieve techniek, gietaluminium warmtewisselaar, uitgebreid diagnosesysteem, lage service-interval en geïntegreerde pompregeling.                          
De EcoFlex is onder andere geschikt voor het verwarmen van garages, magazijnen, werkplaatsen, distributiecentra en showrooms.

Stralingsverwarmers

De comfortabele manier om te verwarmen

Mark produceert verschillende stralingsverwarmingssystemen. Door gebruik te maken van een warmtemedium, zoals warm water of hete lucht (rookgassen), kan een buizenregister verwarmd worden. Het medium kan het register dermate verhitten dat de buis zijn warmte zal afgeven in de vorm van stralingswarmte. Door toepassing van stralingsverwarming hoeft de lucht in een ruimte niet verwarmd te worden. De ruimtetemperatuur (lucht) zal dan ook relatief laag zijn. Groot voordeel is dat de behoefte aan energie tot 10% afneemt en de systemen zeer snel zijn.

Dakventilatoren

Duurzame en efficiënte luchtafzuiging

De Mark MDV Blue dakventilator is geschikt voor het afzuigen van lucht uit gebouwen en beschikt over de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van ventilatoren, waaronder de efficiënte EC-technologie. Hierdoor staat de MDV Blue garant voor een zeer laag stroomverbruik in combinatie met uitstekende prestaties. 
De MDV Blue dakventilator is leverbaar in verschillende maatvoeringen en luchtopbrengsten variërend van 500 m³/h tot 16.600 m³/h. De unit is uitgerust met een radiaalventilator, de omkasting is vervaardigd uit sendzimir plaat.

Luchtverwarmers

Direct of indirect gestookt

Op een milieuvriendelijke manier een prettig leefklimaat creëren in grote ruimtes als garages, bedrijfshallen, showrooms en winkelruimtes. Daarvoor biedt heteluchtverwarming de oplossing, wat in enkele minuten de hele ruimte aangenaam verwarmt. Bij Mark Climate Technology hebben ze gasgestookte en watergevoede toestellen die op verschillende manieren te plaatsen zijn, bijvoorbeeld om ruimte te kunnen besparen. Naast dat het snel jouw ruimte aangenaam verwarmt, zijn deze luchtverwarmingsinstallaties ook energiezuinig en eenvoudig te monteren.