Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Masterwatt - specialist in elektrisch verwarmen

Elektrisch verwarmen heeft de toekomst

Masterwatt is jouw specialist in elektrisch verwarmen met een ruim assortiment aan kwalitatief uitstekende producten. Het productaanbod van Masterwatt bestaat uit diverse elektrische oplossingen, zoals radiatoren, infraroodpanelen en elektrische ketels. Al deze producten zijn voorzien van geavanceerde regelingen en thermostaten. De apparaten zijn eenvoudig te bedienen, ook met je tablet of smartphone. De producten van Masterwatt hebben ook nog eens een prachtig design. Masterwatt levert elektrische oplossingen van hoogstaande kwaliteit van Europese bodem. Alle producten zijn voorzien van de noodzakelijke keurmerken op het gebied van kwaliteit en veiligheid. Naast het leveren van afgiftesystemen kan Masterwatt je ook uitstekend adviseren op het gebied van installatietechniek en bouwkunde.

Infraroodpaneel Raster systeemplafond

Voor een comfortabele werkplek

Een kantoor is altijd op de juiste temperatuur met de infraroodpanelen voor het systeemplafond. Door het plaatsen van lokale infraroodverwarming in een ruimte gaat het comfort omhoog en gaan de energiekosten omlaag. Doordat met deze panelen de ruimte alleen verwarmd wordt op de plaatsen waar mensen aanwezig zijn, kan de ruimtetemperatuur omlaag. De panelen zijn voorzien van alle benodigde veiligheidskeurmerken en zijn geschikt voor alle verblijfsruimtes, zelfs de natte ruimtes.

Eigenschappen van het paneel zijn:

  • Vermogen 420W
  • Gepoedercoate gladde afwerking
  • Hoogwaardige isolatie 
  • Voor montage in systeemplafonds 
  • Lichtgewichtpaneel van 2,0 kg
  • Klasse IP44, geschikt voor natte ruimtes
  • Eenvoudige montage
  • 10 jaar garantie

Elektrische radiatoren

Energiezuinig en efficiënt verwarmen

De elektrische radiatoren van Masterwatt zijn anders dan alle andere radiatoren die nu verkrijgbaar zijn. Deze vernieuwende radiatoren zijn voorzien van hoogwaardige keramische elementen waardoor er een aangename natuurlijke convectie en straling optreedt.

Zoals je gewend bent van een traditioneel systeem, leveren de radiatoren van Masterwatt optimale en comfortabele warmte. Daarnaast zijn de radiatoren ook nog een lust voor het oog door de fraaie vormgeving. Door dit design passen ze uitstekend in zowel een modern als een klassiek interieur.

De radiatoren zijn slim aan te sturen via je smartphone, maar dit kan uiteraard ook via een uitgebreide thermostaat. 

 

 


 

Tapwaterdoorstromers

Elektrische warmwatervoorziening

Masterwatt heeft de uitstekende warmwatervoorziening voor een gebouw. Met de elektrische warmwaterdoorstromers voorziet Masterwatt de hele woning of het hele gebouw van warm water.

De doorstromers zijn zuinig in energieverbruik, klein van afmeting en eenvoudig te installeren. Installatie is mogelijk in nieuwbouw, maar ook in bestaande bouw. 

De toestellen zijn verkrijgbaar in verschillende vermogens en voorzien van analoge of digitale bediening.

Infraroodverwarming

Comfortabele stralingswarmte

Een infraroodverwarming zorgt voor een comfortabele en natuurlijk manier van verwarmen. Masterwatt zorgt voor een infraroodverwarming die in ieder huis past, doordat de panelen verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. 

Infraroodverwarming met panelen heeft een aantal specifieke voordelen. Infraroodpanelen verwarmen niet de lucht in de ruimte, maar de objecten en personen die zich in deze ruimte bevinden. Het paneel hoeft daarnaast niet altijd op vol vermogen ingeschakeld te zijn, zodra het paneel op temperatuur is wordt er ook bij lage vermogens voldoende warmte uitgestraald om de ruimte behaaglijk te verwarmen.