Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Nefit - verwarming, warm water en duurzame energie

Nefit - klaar voor de toekomst.

Nefit is het ijzersterke Nederlandse merk, ''van de uitvinders van de HR-ketel”. Maar Nefit maakt inmiddels ook al jaren deel uit van het wereldconcern Bosch. Een internationale en financieel kerngezonde omgeving met focus op kwaliteit en innovatie. Het stelt ons in staat voortdurend voorop te lopen met nieuwe ontwikkelingen. Naast HR-technologie onder andere met een uitgebreid warmtepompprogramma, thermische zonne-energie en PV-systemen. Maar ook op het gebied van connectiviteit, slimme thermostaten en handige installateurapps. Met Nefit heb jij als installateur de zekerheid van een compleet pakket aan toekomstbestendige producten en deskundige ondersteuning op het gebied van verwarming, warm water en duurzame energie. Nefit; zo easy kan het zijn.

Boilers en buffervaten

Altijd warm water op voorraad

Nieuw en verbeterd boilerprogramma met keuze uit meer dan 30 verschillende robuuste Nefit/Buderus boilers. Van 50 tot 1000 liter, van buffer tot bivalent. Stuk voor stuk combineren ze hoog rendement en groot vermogen met gering warmteverlies en leveren ze uitstekende energieprestaties. Voor elke situatie de juiste boiler: de combinatiemogelijkheden zijn talrijk, bijvoorbeeld met de vernieuwde Nefit TopLine HR II Single HR-ketel, TopLine HR II Cascade of de Nefit EnviLine warmtepomp.

 

Warmtepompen

Duurzaam verwarmen, koelen en warm water

Eén van de duurzame oplossingen van Nefit is de warmtepomp. Nefit warmtepompen zijn geschikt voor hybride systemen. Hierbij wordt de warmtepomp gecombineerd met een HR-ketel. Nefit biedt ook all-electric oplossingen, waarvoor geen gasaansluitig nodig is. Nefit warmtepompen kunnen bovendien worden uitgebreid met Nefit zonne-energiesystemen voor een duurzame, energieneutrale oplossing. Eén installatie, één merk, één aanspreekpunt voor alle systeemcomponenten: de ervaren Nefit service-organisatie. Een belangrijk voordeel voor zowel gebruikers, als installateurs.

Zonne-energie

Onmisbaar voor een duurzame toekomst

De zon is onze meest duurzame energiebron. In Nederland levert de zon meer dan vijftig keer zo veel energie als we jaarlijks aan elektriciteit, gas en benzine gebruiken. Nefit zet daarom vol in op de zon als duurzame aanvulling op de energiezuinige HR-ketel. Je kunt gratis zonne-energie gebruiken voor warm water en verwarming (zonneboilers) en voor het produceren van elektriciteit (zonnestroom)

HR-ketels

Meer comfort, minder energie

Nefit bracht als eerste ter wereld de hoogrendementverwarmingsketel op de markt. Nefit is bij consumenten het bekendste merk en Nefit HR-ketels staan hoog aangeschreven. Met de nieuwste generatie Nefit HR-ketels - voorzien van low energy pomp en multigasblok - zijn jouw klanten klaar voor de toekomst.