Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Novellini - douchewanden, douchebakken, ligbaden en stoomcabines

Novellini - een oplossing voor elke badkamersituatie

Novellini is de grootste douchewandenleverancier van Europa. Naast de uitgebreide ervaring op dit gebied is het ook een zeer gerespecteerde fabrikant van douchebakken, stoomcabines, ligbaden en nog veel meer! Novellini is erkend als A-merk vanwege de goede prijs-kwaliteitverhouding, het brede assortiment en de focus op duurzaamheid en innovatie.

Novosolid

Vlakke douchebak van natuursteen

Voor liefhebbers van natuurlijke materialen biedt Novellini Novosolid: een prachtige, vlakke douchebak die voor 75% uit Dolomitisch marmer bestaat. Voor een maximale waterdichtheid heeft deze luxe douchevloer een volledige gelcoating ondergaan. Novellini levert deze serie in een variëteit aan afmetingen en in de kleuren mat wit of mat zwart. De bijzondere uitstraling van Novosolid geeft jouw doucheruimte een uniek karakter.

Iris Comby

Ligbad met deur voor een veilige instap

Senioren of mindervaliden kiezen vaak voor een badkamer zonder ligbad. Een hoge badrand maakt het instappen immers moeizaam en vergroot het risico op uitglijden. Douchen in bad is dus ook geen veilige optie. Novellini biedt met het moderne Iris Comby ligbad met geïntegreerde deur dé perfecte oplossing. Veilig en comfortabel. Zo kun jij, ook als je ouder of minder goed ter been bent, moeiteloos afwisselen tussen ontspannen badderen of genieten van een verkwikkende douche. De uitvoering met hydromassage voorziet zelfs van een heerlijke wellness-ervaring.

Divina

Royale ligbaden met strak lijnenspel

Het exclusieve Divina-ligbad van het Italiaanse designmerk Novellini prikkelt alle zintuigen. Strakke, geometrische lijnen en stijlvolle panelen onderstrepen het eigentijdse design. Het hoge kwaliteitsniveau waarborgt een heerlijke badbeleving. Voor de ultieme ontspanning in eigen badkamer is er ook een hydro-airuitvoering waar maar liefst 16 jets zorgen voor een weldadige massage. 

Space

Wasmachinekasten met bijpassende meubels

Heb jij je altijd al geërgerd aan die lelijke wasmachine in uw badkamer of op zolder? Met het Space-programma wordt hiervoor een perfecte oplossing geboden: schitterende kasten voor je wasmachine en droger met bijpassend badkamermeubel.