Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Novellini - Douchewanden, douchebakken, ligbaden en stoomcabines

Novellini - Een oplossing voor elke badkamersituatie
Novellini is de grootste douchewandenleverancier van Europa. Naast de uitgebreide ervaring op dit gebied is het ook een zeer gerespecteerde fabrikant van douchebakken, stoomcabines, ligbaden en nog veel meer! Novellini is erkend als A-merk vanwege de goede prijs/kwaliteit verhouding, het brede assortiment, de focus op duurzaamheid en innovatie.

Novosolid

Vlakke douchebak van natuursteen

Voor liefhebbers van natuurlijke materialen biedt Novellini NOVOSOLID: een prachtige, vlakke douchebak die voor 75% bestaat uit Dolomitisch marmer. Voor een maximale waterdichtheid heeft deze luxe douchevloer een volledige gelcoating ondergaan. Novellini levert deze serie in een variëteit aan afmetingen en in de kleuren mat wit of mat zwart. De bijzondere uitstraling van NOVOSOLID geeft uw doucheruimte een uniek karakter.

Iris Comby

Ligbad met deur voor een veilige instap

Senioren of mindervaliden kiezen vaak voor een badkamer zonder ligbad. Een hoge badrand maakt het instappen immers moeizaam en vergroot het risico op uitglijden. Douchen in bad is dus ook geen veilige optie. Novellini biedt met het moderne Iris Comby ligbad met geïntegreerde deur dé perfecte oplossing. Veilig en comfortabel. Zo kunt u, ook als u ouder of minder goed ter been bent, moeiteloos afwisselen tussen ontspannen badderen of genieten van een verkwikkende douche. De uitvoering met hydromassage voorziet zelfs in een heerlijke wellness-ervaring.

Divina

Royale ligbaden met strak lijnenspel

Het exclusieve Divina ligbad van het Italiaanse designmerk Novellini prikkelt alle zintuigen. Strakke, geometrische lijnen en stijlvolle panelen onderstrepen het eigentijdse design en het hoge kwaliteitsniveau waarborgt een heerlijke badbeleving. Voor de ultieme ontspanning in eigen badkamer is er ook een hydro-air uitvoering waar maar liefst 16 jets zorgen voor een weldadige massage. 

Space

Wasmachinekasten met bijpassende meubels

Heeft u zich altijd al geërgerd aan die lelijke wasmachine in uw badkamer of op zolder? Met het SPACE programma wordt hiervoor een perfecte oplossing geboden: Schitterende kasten voor uw wasmachine en droger met bijpassend badkamermeubel.