Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

OFFICINE RIGAMONTI – Kwaliteit en betrouwbaarheid Made in Italy

OFFICINE RIGAMONTI: Industriële traditie en innovatie hand in hand 

Sinds 1950 is Officine Rigamonti een betrouwbare partner die de kwaliteit van Made in Italy hoog in het vaandel draagt.
Het bedrijf biedt optimale oplossingen dankzij de hoogstaande technologische aangewende middelen. Het aangeboden gamma is onderverdeeld in 5 overzichtelijke productlijnen: drukregelaars, accessoires voor sanitair en verwarming, waterdistributie en pompenaccessoires, koppelingen en tot slot componenten voor zonne-energie. 
Het productieproces, van ontwerp tot verzending, intern beheerd, evenals de  technische service voor- en naverkoop zijn een toegevoegde waarde.
Het gehele assortiment voldoet aan de strengste nationale en internationale kwaliteitsnormen inzake  performance, kwaliteit, milieu, veiligheid en systeembeheer

Klik hier voor de Cimberio producten