Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Remeha - warmte en warmwatercomfort

Remeha - The feeling of warmth
Remeha ontwikkelt al sinds 1935 voortdurend innovatieve en energiezuinige producten voor warmte en warm water, zowel voor woningen als utiliteit. Ons productassortiment omvat cv-ketels, (zonne)boilers, thermostaten, warmtepompen en aanverwante techniek. Met onze innovaties streven wij ernaar te anticiperen op de wensen en behoeften van onze klanten, nu en in de toekomst. Remeha is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Apeldoorn en één van de grote merken van BDR Thermea, een internationaal toonaangevende producten en distributeur van innovatieve verwarmingssystemen, warmwatersystemen en aanverwante diensten. BDR Thermea is leider in Europa en heeft wereldwijd vestigingen in ruim 70 landen.

HR-ketels

Voorop in innovatie
De constant veranderende energiebehoefte van jouw eindklant staat centraal in de innovaties die wij ontwikkelen. Innovaties die bedieningsgemak, efficiëntie en intelligentie samenbrengen in nieuwe, hoogwaarde producten. De Calenta, Tzerra Plus en Avanta zijn de klassiekers binnen het Remeha assortiment. Ze behoren tot de best verkochte én best beoordeelde ketels van Nederland.

Warm water

Remeha - jouw warmwaterpartner
Warmte en warm water bieden. Thuis en op het werk. Maar ook in de zorg of sportwereld. Dat is waar Remeha installateurs al 80 jaar bij ondersteunt. Je kent ons waarschijnlijk van de cv-ketels. Logisch. Die zijn dankzij hun energiezuinigheid en kwaliteit een begrip in Nederland. Maar wist je dat we ook beschikken over een uitgebreide lijn warmwaterproducten? De direct en indirect gestookte boilers en doorstroomsystemen van Sentry komen namelijk ook bij ons vandaan. Kortom: een antwoord op elke warmte- en warmtevraag van jouw klant. Dat maakt ons een aantrekkelijke partner voor installateurs.

Zonlicht

Zet de zon aan!
Zonneboilers worden in Nederland steeds vaker als energiebron voor woningen gebruikt. Zelfs in ons redelijk koude klimaat is zonne-energie heel aantrekkelijk. Allereerst natuurlijk door de forse besparing op gas en de reductie in CO2-uitstoot. Maar ook door het comfort van een extra royale warmwatervoorraad middels het gebruik van een zonneboiler. Door niet één maar meerdere systemen op de markt te brengen kunt u als installateur voor iedere woonsituatie een passende oplossing aanbieden met Remeha.

eTwist

Verdraaid slim te bedienen
De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal zijn tempratuur in te stellen. Instellingen kunnen zowel op de thermostaat zelf als op de gratis te downloaden eTwist app gedaan worden. Ook zonder de app is de eTwist een volledige klokthermostaat. Hierdoor heeft de gebruiker altijd de controle over het comfort in zijn woning. Uiteraard toepasbaar op alle Remeha cv-toestellen die voorzien zijn van het OpenTherm protocol.