Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Remeha - warmte en warmwatercomfort

Remeha - the feeling of warmth

Optimaal comfort, daar gaat Remeha voor.

Remeha is in 80 jaar uitgegroeid tot een internationaal bedrijf met ruim 500 medewerkers. Remeha is een Nederlandse onderneming en is onderdeel van BDR Thermea en leider in Europa. Het bedrijf heeft het grootste cv-laboratorium van Nederland waar met meer dan zeventig engineers technische grenzen worden verlegd. Ze maken duurzame oplossingen waarmee ze de prestaties van onze producten verder kunnen verbeteren. Zo zijn al Remeha's nieuwe cv-ketels bijvoorbeeld hybrid ready, oftewel direct of in een later stadium te koppelen met een warmtepomp tot een hybride systeem. Verder omvat ons productassortiment (zonne)boilers, thermostaten, warmtepompen en aanverwante technieken.

Elga Ace

De hybride warmtepomp die helpt besparen en verduurzamen

Remeha introduceert de nieuwe norm in hybride warmtepompen: Elga Ace. Dat is de hybride warmtepomp met de beste prijs/prestatie verhouding in de markt. De installatie gaat snel en eenvoudig.

Met de introductie van de Elga Ace biedt Remeha een hybride warmtepomp die met elke cv-ketel werkt. Het is een slimme optie voor mensen die bewust omgaan met klimaat en portemonnee. Bovendien is deze hybride warmtepomp een haalbare, betaalbare en realistische (eerste) stap op weg naar verduurzaming van woningen. De Elga Ace is toepasbaar in elk woningtype en te combineren met alle merken cv-ketels.

Hybride warmtepomp of cv-ketel?

Kies voor zeker, kies Remeha

Twijfelt jouw klant over een warmtepomp of cv-ketel? Bied de zekere keuze en adviseer een Remeha-oplossing, zoals een Elga hybride warmtepomp. Een haalbare en realistische eerste stap om te verduurzamen. Met de online besparingstool van Remeha krijg je snel en eenvoudig inzicht in de te verwachten besparing op de energiekosten.

Voor consumenten die niet willen of kunnen investeren in een warmtepomp is er de Remeha GasLos Garantie. Dat houdt in dat consumenten die nu een Remeha cv-ketel aanschaffen, die cv-ketel kunnen inruilen voor een gasloos systeem met een gegarandeerde korting als de gemeente beslist dat hun woonwijk van het gas af moet. Ook dat is zekerheid.

Warm water

Remeha - jouw warmwaterpartner

Warmte en warm water bieden; thuis en op het werk, maar ook in de zorg of sportwereld. Dat is waar Remeha installateurs al 80 jaar bij ondersteunt. Je kent het bedrijf waarschijnlijk van de cv-ketels. Logisch, die zijn dankzij hun energiezuinigheid en kwaliteit een begrip in Nederland. Wist je dat ze ook beschikken over een uitgebreide lijn warmwaterproducten? De direct en indirect gestookte boilers en doorstroomsystemen van Sentry komen namelijk ook bij Remeha vandaan. Kortom: een antwoord op elke warmtevraag van jouw klant. Dat maakt ons een aantrekkelijke partner voor installateurs.

Hr-ketels

Voorop in innovatie

De constant veranderende energiebehoefte van jouw eindklant staat centraal bij de innovaties die Remeha ontwikkelt. Innovaties die bedieningsgemak, efficiëntie en intelligentie samenbrengen in nieuwe, hoogwaarde producten. De Calenta, Tzerra Plus en Avanta zijn de klassiekers binnen het Remeha-assortiment. Ze behoren tot de best verkochte én best beoordeelde ketels van Nederland.

Zonlicht

Zet de zon aan

Zonneboilers worden in Nederland steeds vaker als energiebron voor woningen gebruikt. Zelfs in ons redelijk koude klimaat is zonne-energie heel aantrekkelijk. Allereerst natuurlijk door de forse besparing op gas en de reductie in CO2-uitstoot, maar ook door het comfort van een extra royale warmwatervoorraad door het gebruik van een zonneboiler. Door niet één, maar meerdere systemen op de markt te brengen kun jij als installateur voor iedere woonsituatie een passende oplossing aanbieden met Remeha.

eTwist

Verdraaid slim te bedienen

De Remeha eTwist is een uiterst veelzijdige klokthermostaat die de gebruiker de mogelijkheid biedt om altijd en overal zijn tempratuur in te stellen. Instellen van een apparaat kan zowel op de thermostaat zelf als op de gratis te downloaden eTwist-app. Ook zonder de app is de eTwist een volledige klokthermostaat. Hierdoor heeft de gebruiker altijd de controle over het comfort in zijn woning. Uiteraard is deze toepasbaar op alle Remeha cv-toestellen die voorzien zijn van het OpenTherm-protocol.