Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Laat je inspireren voor je badkamerinterieur door RIHO

Ontdek de ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels van RIHO

Ken jij RIHO al? Ja? Dan ben je waarschijnlijk actief in de sanitairbranche, want daar zijn ze een begrip. Denk aan ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels. Ook steeds meer consumenten kennen RIHO. Dat vinden ze bij RIHO belangrijk, omdat ze willen dat consumenten genieten van de tijd die zij in de badkamer doorbrengen. Met dat uitgangspunt bedenkt, ontwerpt en produceert RIHO vanuit Europa producten voor het interieur van de badkamer. Al meer dan 30 jaar! Ontstaan vanuit de passie voor sanitair slaagden ze erin hoogwaardige producten te introduceren. Die passie is er nog, maar wel met een nieuwe drive. Bij RIHO vinden ze het belangrijk dat ze mensen blij maken met onze producten. Daarom dagen ze zichzelf uit om te innoveren en te inspireren. Dag in dag uit. Zo verrassen ze jou… steeds weer!

Mat en zwart de trends van nu

…ook voor in de badkamer

Solid Surface als materiaal is populair in de Nederlandse badkamer. Waarom? Vanwege het verfijnde, minimalistische design en matte look. Het heeft een aparte vorm en dunne randen. Sanitairspecialist Riho levert al geruime tijd vrijstaande ligbaden, waskommen en wastafelbladen van het stijlvolle solid materiaal. Zo maak je de serene sfeer in je badkamer compleet.
Stiekem zie je solid ook al in mat zwart. Helemaal in lijn met de zwarte trend op het gebied van kranen en badkameraccessoires. Even durven en dan wordt je badkamer een designroom!

Een bad waar je stil van wordt

…vorm en functie gaan hand in hand

Geniet optimaal van je badmoment met de Still-collectie. Het acryl Still-bad is dé eyecatcher in je badkamer en hierin zit je net zo lekker als in je favoriete fauteuil.
Bij het ingetogen ontwerp zijn alle overbodige zaken weggelaten. De overloop en afvoer zijn stijlvol in het ontwerp geïntegreerd. De bevestiging van het hoofdkussen gaat magnetisch. Nóg specialer is dat het hoofdkussen het licht is voor het bad en genoeg licht geeft om te lezen. De lamp bedienen doe je met een handbeweging, dus er zitten mooi geen knoppen aan. Je kunt ook kiezen voor een rechthoekig inbouwbad.

 

Dé douchevloer voor de designbadkamer

…minimalistisch mooi en super schoon

Je ziet het meteen: deze douchevloeren zijn van geraffineerde klasse. De matte uitstraling en het strakke design zijn uniek. Hiermee creëer je een serene doucheruimte in de minimalistische designbadkamer. Een douche die uitnodigt om te ontspannen.
Lausanne-douchevloeren zijn van hoogwaardig mineraalmarmer met een solid toplaag. Mineraalmarmer zorgt voor het strakke design. De solid toplaag zorgt voor de trendy matte finish. Mineraalmarmer is 100% gesloten en daarom hecht vuil nauwelijks. Met Lausanne combineer je de schoonheid van een doorlopende vloer met de hygiëne van een douchebak.