Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Laat je inspireren voor je badkamerinterieur door Riho!

Ontdek de ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels van Riho

Ken jij Riho al? Ja! Dan ben je waarschijnlijk actief in de sanitairbranche. Daar zijn we een begrip. Denk aan ligbaden, whirlpools, douches en badkamermeubels. Gelukkig kennen ook steeds meer consumenten ons. Dat vinden we belangrijk. Omdat we willen dat zij genieten van de tijd die zij in de badkamer doorbrengen. Met dat uitgangspunt bedenken, ontwerpen en produceren we vanuit Europa producten voor het interieur van de badkamer. Al meer dan 30 jaar! Ontstaan vanuit onze passie voor sanitair slaagden we erin hoogwaardige producten te introduceren. Die passie is er nog. Wel met een nieuwe drive. We vinden het belangrijk dat we mensen blij maken met onze producten. Daarom dagen we onszelf uit om te innoveren en te inspireren. Dag in dag uit. Zo verrassen we jou… steeds weer!

Mat en zwart de trends van nu

…óók voor in de badkamer

Solid Surface als materiaal is populair in de Nederlandse badkamer. Waarom? Vanwege het verfijnde, minimalistische design en matte look. Zie de aparte vorm en dunne randen. Sanitairspecialist Riho levert al geruime tijd vrijstaande ligbaden, waskommen en wastafelbladen van het stijlvolle solid materiaal. Zo maak je de serene sfeer in je badkamer compleet.
Stiekem zie je solid ook al in mat zwart. Helemaal in lijn met de zwarte trend die is ingezet door kranen en badkamer accessoires. Even durven en dan wordt je badkamer een designroom!

Een bad waar je stil van wordt

…vorm en functie gaan hand in hand

Geniet optimaal van je badmoment met de Still collectie. Het acryl Still bad is dé eyecatcher in je badkamer én hierin zit je net zo lekker zit als in je favoriete fauteuil.
Bij het ingetogen ontwerp zijn alle overbodige zaken weggelaten. De overloop en afvoer zijn stijlvol in het ontwerp geïntegreerd. De bevestiging van het hoofdkussen gaat magnetisch. Nóg specialer is dat het hoofdkussen het licht is voor het bad en genoeg licht geeft om te lezen. En de bediening van de lamp doe je met een handbeweging. Dus mooi geen knoppen! Je kunt ook kiezen voor een rechthoekig inbouwbad.

 

Dé douchevloer voor de designbadkamer

…minimalistisch mooi en super schoon

Je ziet het meteen: deze douchevloeren zijn van geraffineerde klasse. De matte uitstraling en het strakke design zijn uniek.  Hiermee creëer je een serene doucheruimte in de minimalistische design badkamer. Een douche die uitnodigt om te ontspannen.
Lausanne douchevloeren zijn van hoogwaardig mineraalmarmer met een solid toplaag. Mineraalmarmer zorgt voor het strakke design. De solid toplaag zorgt voor de trendy matte finish. Mineraalmarmer is 100% gesloten en daarom hecht vuil nauwelijks. Met Lausanne combineer je de schoonheid van een doorlopende vloer met de hygiëne van een douchebak.