Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Siemens Gebouwentechniek – Creëer de Perfecte Plek met Siemens HVAC producten

Siemens HVAC - Meet- en regeltechniek - afsluiters, servomotoren, opnemers

We brengen ongeveer 90 procent van ons leven door in gebouwen. Zowel ons comfort als onze productiviteit zijn afhankelijk van de prestaties van het gebouw en het vermogen om luchtkwaliteit, koeling, verwarming en verlichting optimaal te beheersen. Dankzij de steeds toenemende focus op energie-efficiëntie, zijn onze kwaliteit van leven, onze gezondheid en onze prestaties direct verbonden aan het comfort van de ruimtes waarin we ons bevinden. Siemens stelt je in staat om zowel comfort als energie-efficiëntie in een gebouw in balans te brengen. Het optimaliseren van comfort in ruimtes is onze passie. En door onze passie creëren we samen met jou perfecte plekken - elke dag opnieuw.

Dankzij de snelle en betrouwbare productselectie zorgen de afsluiters en servomotoren van de nieuwe Acvatix-generatie voor meer gemak bij de planning van werkzaamheden. Daarnaast bieden de innovatief ontworpen Acvatix-producten welkome ondersteuning bij zowel de plaatsing als inbedrijfstelling van nieuwe installaties. Het complete spectrum van lineaire en roterende servomotoren wordt gekenmerkt door de intuïtieve en uniforme bediening, waardoor je vrijwel direct aan de slag kunt. Dit zijn precies de producten die je zoekt om projecten tijdig en betrouwbaar te helpen afronden.

Symaro-opnemers

Innovatief en energie-efficiënt

Bespaar energie door uiterst nauwkeurige metingen. Symaro HVAC-opnemers registreren en verzenden gemeten waarden extreem snel en nauwkeurig. Daarmee vormen ze een uitstekende basis voor een energiezuinige en voordelige regeling van de gehele HVAC-installatie. Met innovaties zoals geïntegreerde zelfbewaking en uiterst veelzijdige multiopnemers voor verschillende toepassingen zijn Symaro-opnemers een veilige investering in de toekomst. De opnemers kunnen snel geïnstalleerd en in gebruik genomen worden - jouw investeringen leveren dus vanaf dag één voordeel op.

Synco HVAC-regelaars

Eén systeem voor alle soorten toepassingen

Synco – voor verhoogd comfort en zuinig omgaan met energie. Ieder gebouw stelt andere eisen aan HVAC-regelingen, afhankelijk van de grootte van het gebouw, de levenscyclus, de openingstijden en de comfortwensen. Synco kan met al deze wensen rekening houden. De standaard regelaars bieden een maximum aan energie-efficiency en betrouwbaarheid en de gehele productlijn is modulair van opzet. Dit betekent dat je met Synco een flexibele, kosten- en energiebesparende HVAC-regeling aanschaft die gemakkelijk te installeren is en in gebruik is te nemen – zonder dat je het systeem hoeft te programmeren.

Ruimteregelingen

Energiezuinig én comfortabel

De trend naar energieneutrale gebouwen is actueler dan ooit. De vraag naar panden met het energielabel A, een BREEAM- en/of LEED-certificering is hoog en wordt gedreven doordat huurders en kopers het steeds belangrijker vinden om in een energiezuinig gebouw gehuisvest te zijn. Alleen de ruimtes die in gebruik zijn, worden verwarmd of gekoeld. Samen met het kunnen regelen van verlichting en zonwering vanaf dezelfde ruimteregelaar, kan tot 40% energie worden bespaard zonder daarbij afbreuk te doen aan het gewenste comfort.