Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Siemens HVAC - Meet- en regeltechniek - afsluiters, servomotoren, opnemers

Siemens - compleet in HVAC

Siemens Building Technologies biedt een uitgebreid portfolio van gebouwautomatiseringssystemen, HVAC regel- en veldapparatuur voor elk toepassingsgebied, zoals verwarming, ventilatie, airconditioning, koeltoepassingen en voor elke mogelijke technische vereiste. Deze gebouwbeheersystemen zijn optimaal afgestemd zodat u niet alleen profiteert van de minimale installatie- en gebruikskosten, maar ook van een hoge mate van beveiliging tegen storingen. Het pakket bestaat uit een breed assortiment servomotoren, luchtklepservomotoren, kogelkranen, combi-afsluiters, radiatorafsluiters, 6-weg regelkogelkranen, naregelingen, regelaars, ruimtethermostaten, opnemers en meer. Uw project, ons product.

Dankzij de snelle en betrouwbare productselectie zorgen de afsluiters en servomotoren van de nieuwe Acvatix-generatie voor meer gemak bij de planning van werkzaamheden. Daarnaast bieden de innovatief ontworpen Acvatix-producten welkome ondersteuning bij zowel de plaatsing als inbedrijfstelling van nieuwe installaties. Het complete spectrum van lineaire en roterende servomotoren wordt gekenmerkt door de intuïtieve en uniforme bediening, waardoor u vrijwel direct aan de slag kunt. Precies de producten die u zoekt om projecten tijdig en betrouwbaar te helpen afronden.

Symaro Opnemers

Innovatief en energie efficiënt
Bespaar energie door uiterst nauwkeurige metingen – Symaro HVAC-opnemers registreren en verzenden gemeten waarden extreem snel en nauwkeurig. Daarmee vormen ze een uitstekende basis voor een energiezuinige en voordelige regeling van de gehele HVAC-installatie. Met innovaties zoals geïntegreerde zelfbewaking en uiterst veelzijdige multiopnemers voor verschillende toepassingen zijn Symaro-opnemers een veilige investering in de toekomst. De opnemers kunnen snel geïnstalleerd en in gebruik genomen worden - uw investeringen leveren dus vanaf dag één voordeel op.

Synco HVAC Regelaars

Eén systeem voor alle soorten toepassingen
Synco – voor verhoogd comfort en zuinig omgaan met energie. Ieder gebouw stelt andere eisen aan HVAC-regelingen, afhankelijk van de grootte van het gebouw, de levenscyclus, de openingstijden en de comfortwensen. Synco kan met al deze wensen rekening houden. De standaard regelaars bieden een maximum aan energie-efficiency en betrouwbaarheid, en de gehele productlijn is modulair van opzet. Dit betekent dat u met Synco een flexibele, kosten- en energiebesparende HVAC-regeling aanschaft die gemakkelijk is te installeren en in gebruik te nemen – zonder dat u het systeem hoeft te programmeren.

Ruimteregelingen

Energiezuinig én comfortabel
De trend naar energieneutrale gebouwen is actueler dan ooit. De vraag naar panden met het energielabel A, een BREEAM en/of LEED certificering is hoog en wordt gedreven doordat huurders en kopers het steeds belangrijker vinden om in een energiezuinig gebouw gehuisvest te zijn. Alleen de ruimtes die in gebruik zijn, worden verwarmd of gekoeld. Samen met het kunnen regelen van verlichting en zonwering vanaf dezelfde ruimteregelaar, kan tot 40% energie worden bespaard zonder daarbij afbreuk te doen aan het gewenste comfort.