Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Vasco - designradiatoren en ventilatie

Vasco - jouw garantie op kwaliteit

Vasco maakt al meer dan 40 jaar radiatoren die de perfecte synergie zijn tussen comfort en esthetiek. Het bedrijf maakt producten die zorgen voor innovatie, die verrassen maar die na al die tijd ook nog steeds probleemloos hun plek vinden in elk interieur. Vasco is dan ook terecht de absolute marktleider voor design- en badkamerradiatoren. Ook de Vasco-ventilatiesystemen zijn het resultaat van een jarenlange studie en ontwikkeling. Twee ventilatiesystemen, systeem C en D, zorgen voor een optimale regeling van de luchtkwaliteit in elke woon- en werkruimte. Fluisterstil en met de garantie van een maximale energiebesparing.

Vasco aluminiumradiatoren

Optimale warmtegeleiding

Een aluminiumradiator bespaart heel wat energie. Hij brengt elke ruimte snel op temperatuur met tot vijfmaal minder waterinhoud. Hij werkt uitstekend op lage temperatuursystemen zoals zonneboilers en condensatieketels. Ook op het gebied duurzaamheid scoort hij optimaal, want aluminium is 100% recyclebaar en eindeloos te hergebruiken, mét behoud van z’n specifieke eigenschappen. Aluminium is bijzonder praktisch en het is driemaal lichter dan staal. Vasco aluminiumradiatoren kunnen daardoor probleemloos aan elke wand bevestigd worden, vragen minimale ruimte en zijn eenvoudig te installeren. Aluminium is bovendien roestvrij.

Vasco badkamerradiatoren

Verhoog het wellnessgevoel in de badkamer

Radiatoren die voelbaar én zichtbaar bij dragen tot een aangename sfeer. Van praktische laddermodellen in alle vormen en maten tot strakke, ruimtebesparende designradiatoren waar je alleen al warm van wordt door ernaar te kijken. Vasco badkamerradiatoren verhogen het wellnessgevoel in de badkamer met slimme, doelgerichte oplossingen en accessoires. Ook het kleinste detail staat in het teken van een optimaal comfort en een mooie look. Aansluitingen en bevestigingssystemen zijn doordacht en efficiënt in de vormgeving geïntegreerd. Ook droog- en stapelrekken, handdoekbeugels en bedieningsknoppen vormen een homogeen geheel met het design

Vasco staalradiatoren

Op maat voor elke woonruimte

Vasco staalradiatoren verenigen een optimaal, eigentijds warmtecomfort met een doordachte vormgeving. Elke collectie is een unieke demonstratie van warmte op haar efficiëntst én op haar mooist, geschikt voor elke toepassing. Stuk voor stuk zijn het meesterwerkjes van technisch vernuft en creativiteit, bekroond met veel internationale designprijzen. Ervaren technici, innovatieve ontwerpers en wetenschappelijke specialisten creëren samen oplossingen waarin de details het verschil maken. Staalradiatoren die zich steeds weer onderscheiden door hun zuivere vormgeving en gebruiksgemak.

Elektrische radiatoren

Snelle, efficiënte en zuinige warmte

Vasco elektrische radiatoren zijn in alles afgestemd op een snelle, efficiënte en zuinige warmteregeling. Individuele thermostaten zorgen voor een gelijkmatige warmteverdeling. De warmte kan naar wens worden geregeld of aangepast met respect voor jouw energiefactuur. Vasco elektrische radiatoren worden geleverd met handige muurbevestigingen voor een probleemloze montage.