Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Viega - Sanitair en C.V. systemen

Viega oplossingen voor sanitair, verwarming, gas en drinkwater.
Viega is een internationale marktleider in persfitting techniek. Naast buisleidingsystemen behoren voorwand- en afvoertechniek tot het productprogramma. Het assortiment omvat circa 17.000 artikelen die nagenoeg overal worden toegepast: in de gebouwentechniek, de utiliteit alsook in industriële installaties en de scheepsbouw. Kwaliteit is alles voor Viega en heeft dan ook de hoogste prioriteit. Het draait daarbij niet slechts om de kwaliteit van het materiaal, ook de veiligheid en innovatiegraad van de producten, logistiek en het advies worden voortdurend getoetst. Met wereldwijd circa 4.000 medewerkers behoort de Viega Groep tot de belangrijkste producenten van installatietechniek en worden producten van Viega wereldwijd toegepast.

Viega Vloer- en wandverwarming

Innovatieve oplossingen
Viega biedt voor de toepassing als vloer- en wandverwarming zowel flexibele systemen als droogbouwsystemen. Beide systemen hebben een uitstekende warmteoverdracht en zijn zeer snel te installeren. Tevens is er een koelfunctie beschikbaar. Het vloerverwarmingssysteem Fonterra Reno biedt met zijn bijzonder lage opbouw (18 mm) optimale mogelijkheden voor de renovatie doordat ze zonder cementdekvloer direct op een vlakke ondergrond – zoals bijv. een bestaande tegelvloer – kunnen worden gelegd, en meteen betegelbaar zijn.

Viega Perssystemen

Lassen is verleden tijd
Viega perssysteem techniek is een vertrouwde, veilige en hoogwaardige koude perstechniek. Vergeleken met lassen, klemmen of schroeven is deze techniek tot 60% sneller.
Veiligheids garantie
Het SC-Contur, die alleen Viega persfittingen bieden, garanderen de hoogst mogelijke veiligheid doordat onverhoopt niet vast geperste fittingen zichtbaar worden.
Snelle verwerking
De snelle verwerking van de Viega persfittingen is indrukwekkend. Na slechts drie korte processtappen is de montage gereed.
Het persen van de fittingen wordt uitgevoerd met de bijpassende persmachine en persbekken.

Viega Visign for more

Technology meets design
Voor Viega ontwerpers is het een passie geworden, aantrekkelijk design te koppelen aan innovatieve techniek. De hoogwaardige producten zijn eenvoudig te onderhouden en zijn gemaakt van robuuste materialen. Het productprogramma van Viega Visign bestaat uit ergonimische toiletten en wastafels, design douchegoten, douche- en wastafelsifons, elektronische badvullingsystemen en bedieningsplaten voor toiletten en urinoirs.

Viega Afvoertechniek

Excellente kwaliteit
De afvoertechniek van Viega onderscheidt zich door een excellente kwaliteit en een grote prestatienorm. Innovatieve ideëen, originele vormen en geavanceerde techniek vormen de basis voor de nieuwe trend in badkamers. Het assortiment bestaat uit bad- en doucheafvoeren, sifons, afvoerpluggen, badvullingen en aansluitgarnituren.