Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Villeroy & Boch - sanitair

Villeroy & Boch - traditie, innovatie en design op het hoogste niveau

Sinds 1748 staat de naam Villeroy & Boch garant voor kwaliteit en betrouwbaarheid. Wij willen dat iedereen zich in zijn Villeroy & Boch badkamer jarenlang prettig voelt en kan genieten van heerlijke ontspanningsmomenten. Naast de keuze voor exclusieve, duurzame materialen, het integreren van innovatieve functies en het altijd verrassende design worden al onze producten onderworpen aan uitvoerige kwaliteitscontroles. 

Villeroy & Boch adviseert en begeleidt haar klanten in het bepalen van de beste badkameroplossing, die is afgestemd op de wensen en eisen van het project. Met een innovatief, samenhangend en uitgebreid productaanbod bieden we u een ruime keuze op het gebied van prijsniveau en design. 

WC Packs

Closet en zitting in één verpakking

Kies voor het gemak van een combi-pack: het closet en bijpassende zitting in één verpakking. Eenvoudig te bestellen met één artikelnummer. De combi-packs zijn verkrijgbaar voor diverse toiletseries, zoals O.novo, Architectura, Avento en Subway en in diverse uitvoeringen; met een standaard zitting of slimseat en bijvoorbeeld met DirectFlush. De DirectFlush technologie zonder spoelrand voldoet aan de hoogste eisen met betrekking tot hygiëne en efficiëntie en zorgt dat de pot snel en grondig tot bovenaan wordt schoongespoeld. 

Fonteinen

Praktisch en stijlvol

Nieuw in het assortiment: het Avento fontein met waskom links of rechts en met een afmeting van 36 x 22 cm. Het fontein is leverbaar in White Alpin of Stone White, een trendy mat witte tint. Ook is er een bijpassend meubel, verkrijgbaar in alle kleuren uit de Avento collectie. Samen met het Avento DirectFlush toilet vormt het fontein een stijlvolle combinatie. Ook het O.novo assortiment is uitgebreid met diverse wastafels met een modern, strak design en twee compacte fonteinen met een waskom links of rechts met afmeting 36 x 25 cm. 

Douchevloeren

Mooi, hygiënisch en veilig

Inloopdouches zijn mateloos populair. De Squaro Infinity douchevloer wordt al veelvuldig toegepast in nieuwbouw en renovatie. Nieuw in het assortiment is Excello, een douchevloer die verkrijgbaar is in matte tinten en in trendy Stone Look kleuren, passend bij de tegeltrends van nu. Beide vloeren zijn eenvoudig schoon te maken en bieden antislip. De douchevloer is ook een ideale oplossing in een ruimte waar een bad wordt vervangen door een (inloop)douche.

Inbouwreservoirs

ViConnect: de slimme verbinding achter de wand

Voor toilet, bidet, urinoir of wastafel – ViConnect biedt altijd de passende oplossing achter de wand. De vernieuwde reservoirs zijn verkrijgbaar in verschillende versies en afmetingen en zijn eenvoudig te installeren. Maak een mooie, stijlvolle toiletruimte door de toiletten van Villeroy & Boch te combineren met het ViConnect inbouwreservoir en bijbehorende bedieningsplaat. De moderne, elegante bedieningsplaten hebben een tijdloos design en zorgen voor een geluidsarme en waterbesparende spoeling.