Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

VSH - fittingen en appendages

VSH biedt installateurs het breedste pakket aan hoogwaardige fittingen en appendages.
VSH Fittings B.V. stelt de klant in staat altijd de juiste en beste oplossing op het gebied van verwarming, water, gas en brandbeveiliging toe te passen in woningbouw en utiliteit. Installatiegemak, zekerheid en kwaliteit staan daarbij voorop. Met het breedste aanbod leidingsystemen en appendages in de markt biedt VSH installateurs een ruime keuze.

VSH Xpress

Het breedste assortiment M-profielen

Het zeer complete VSH XPressleidingsysteem bestaat uit pressfittingen, buizen en pressgereedschap. VSH XPress is licht van gewicht en kan op een snelle, eenvoudige en schone manier worden geïnstalleerd voor de meest uiteenlopende toepassingen zoals verwarming, koeling, sanitair en industriële doeleinden. VSH XPress is voorzien van alle relevante keurmerken. 

VSH SudoPress

Snel en veiliig installeren met V-profiel

VSH SudoPress is hét V-profiel pressfittingsysteem. Het systeem is verkrijgbaar in koperen, staalverzinkte en RVS-varianten. Of het nu gaat om drinkwater, centrale verwarming, aardgas, zonne-energie, koelwater of perslucht: dit complete systeem is zeer gebruiksvriendelijk en biedt installateurs een oplossing voor vrijwel elke denkbare toepassing.

VSH MultiPress

Verpressbaar met U- en TH-profiel

VSH MultiPress is een uitgebreid kunststofleidingsysteem voor het aanleggen van cv-, sanitair-, vloerverwarminginstallaties en olievrije persluchtinstallaties. De fittingen passen perfect op de MultiSkin-buis en hebben een 'Leak Before Pressed-functie'. Je voorkomt hiermee naderhand kostenverhogende lekkages. Snelle installatie is onder meer mogelijk doordat kalibratie niet noodzakelijk is en je pakt nooit de verkeerde maat door de handige kleurcodering.