Klantenservice
Zoek
U bent hier: 

Walraven - Installatieproblemen lossen we samen op!

Walraven - Installatieproblemen lossen we samen op!
Het ontwikkelen en realiseren van innovatieve, technische ideeën heeft bij Walraven een hoge prioriteit. Meer gemak en tijdsbesparing tijdens het installeren en een optimale betrouwbaarheid vormen hierbij het uitgangspunt. Walraven biedt met het assortiment Bevestigingssystemen, Brandwerende Systemen en Sanitairsystemen een breed scala aan inventieve totaaloplossingen voor verschillende installaties. Denk hierbij aan pijpbeugels, montagerails, brandmanchetten en een uitgebreid McAlpine assortiment. Daarnaast biedt Walraven een service in de vorm van Project Engineering; engineers met ruime ervaring die u graag helpen bij het oplossen van technische vraagstukken!

Bevestigingssystemen

Snel en gemakkelijk installeren
De Walraven Bevestigingssystemen bieden een breed scala aan inventieve systeemoplossingen. Denk hierbij aan producten voor o.a. verwarming, sanitair, sprinklerbuizen, luchtkanalen, koelleidingen en zonnepanelen. Zo is er een groot assortiment aan beugels, rail en accessoires voor verschillende installaties. De producten zijn van hoge kwaliteit, bieden een optimale betrouwbaarheid en zorgen voor montagegemak en tijdsbesparing tijdens het installeren.

Brandwerende Systemen

Voor al uw brandwerende vraagstukken
Walraven Brandwerende Systemen bestaan uit diverse afdichtingsproducten voor passieve brandbescherming van werktuigbouwkundige en elektrotechnische installaties. Het assortiment omvat diverse typen brandmanchetten en afdichtingsmaterialen voor het brandwerend, rookdicht en geluidsisolerend afwerken van buis- en kabeldoorvoeringen, dilatatievoegen, bouwnaden en holle ruimtes, verlichtingsarmaturen voor verlaagde plafonds en contactdozen voor brandwerende wanden. De kracht van de Brandwerende Systemen zit in het gecombineerde gebruik van de gecertificeerde BIS Pacifyre® en Tangit FP-producten.

Sanitairsystemen

Al meer dan 100 jaar topkwaliteit!
Met het brede assortiment van de Walraven Sanitairsystemen wordt voorzien in diverse sanitaire oplossingen zoals inbouwframes voor hangende toiletten, wastafels en urinoirs. Daarnaast biedt Walraven een uitgebreid McAlpine assortiment. McAlpine maakt naast sifons ook vele accessoires zoals afvoerpluggen, beluchters en wasmachineaansluitingen. Door het grote aantal onderling uitwisselbare en verbindbare onderdelen, kunnen talrijke samenstellingen gemaakt worden. Tevens worden kosten en tijd bespaard doordat de producten geheel voorgemonteerd geleverd worden.

Project Engineering

Onze expertise beschikbaar voor u!
Naast de productsystemen biedt Walraven Project Engineering technische ondersteuning op het gebied van vele verschillende installaties en bieden maatwerk. De Engineers hebben ruime ervaring in het oplossen van technische vraagstukken. Zij kunnen u o.a. van dienst zijn met het maken van een beugelplan, het aanleveren van installatie-instructies en het bieden van technische ondersteuning op locatie. In de vorm van 3D constructie berekeningen en prefab mogelijkheden maakt Project Engineering zijn expertise beschikbaar voor u.