Klantenservice
Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wilo - Pionier in high-techpompen en pompinstallaties

Slimme oplossingen in tijden van mondiale megatrends

Wilo is een eersteklas aanbieder van oplossingen voor gebouwentechniek, waterbeheer en industrie. Ze maken complexe technologie gebruiksvriendelijk, eenvoudig toepasbaar en energie-efficiënt. De mens staat daarom centraal bij wat Wilo doet. Ze bieden je uitstekende producten, systeemoplossingen en diensten. 'Pioneering for You', dat is de pretentie bij alles wat ze doen. Vanuit deze pretentie ontwikkelt Wilo omvangrijke, intelligente pompen en systemen die het dagelijkse leven van de gebruikers eenvoudig prettiger maken. Wilo levert je individuele oplossingen en hoog efficiënte techniek voor de toepassingsgebieden verwarming, koeling en tapwater, watervoorziening en vuil- en rioolwaterafvoer.

 

Keuzehulp voor kleine circulatiepompen

Vind de geschikste pomp voor o.a. vloerverwarming

Energie-efficiënte natlopercirculatiepompen met draadaansluiting die worden toegepast in warmwaterverwarming en klimaattoepassingen kunnen veel geld besparen voor de eindgebruiker. Het vroegtijdig vervangen van oude, energieverslindende pompen door energiezuinige pompen zorgt voor een directe verlaging van de energierekening tot wel 70%. Deze circulatiepompen worden in Nederland veel toegepast in vloerverwarmingssystemen en worden daarom vaak vloerverwarmingspomp genoemd, terwijl ze voor veel toepassingen geschikt zijn. Wilo biedt hier diverse modellen aan. Welke is de beste keuze voor jou?

Wilo-app – de 'Wilo Assistent'

De hele wereld van pompen in één app

De 'Wilo-Assistent' brengt de wereld van de hoog efficiënte pomptechniek naar de smartphones en tablets van verwarmingsinstallateurs en planners van technische gebouwenuitrusting.

De gratis app 'Wilo-Assistent' is een eenvoudig te bedienen mobiele toepassing en helpt je bij het plannen, het adviseren van klanten en bij de installatie. Bovendien vind je veel goede verkoopargumenten voor de energie-efficiënte, zuinige en milieuvriendelijke pomptechniek op het gebied van verwarming, klimaat en tapwatercirculatie.

 

Ondersteuning bij energieoplossingen

Klimaatverandering snel en efficiënt aanpakken

De noodzaak voor een duurzame omgang met energiebronnen is gezien de klimaatverandering hoog. Pure vermijdstrategieën zijn geen oplossing, zoals te zien is bij de verstedelijking in Azië en Afrika en het streven naar dezelfde welstand als in de Westerse wereld. Er is meer vraag naar concepten voor maatgevende verbetering van de energie-efficiency, vooral omdat deze ook op korte termijn kunnen worden gerealiseerd.

Bestaande pomp snel vervangen

Vind snel de juiste vervangende pomp voor verwarming of tapwater

Een natlopercirculatiepomp van Wilo of een ander gangbaar merk is snel uitgewisseld. Het maakt niet uit of de pomp is toegepast in verwarming, koeling of tapwater. Het enige wat jij hoeft te doen is het pomptype in te geven in op de site en vervolgens de juiste pomp te selecteren. Je krijgt dan direct de beste opties voor een vervangende pomp.