Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

WISA Sanitair

WISA - Nederlands fabrikaat van Spoelsystemen

WISA levert sinds 1865 wereldwijd kwaliteit en innovatie in sanitair. Met een rijke historie in sanitaire spoeltechniek voeren wij vandaag de dag een compleet assortiment met spoelsystemen en toebehoren, keramiek en toiletzittingen. Daarnaast hebben we een ruime keuze aan wellness producten zoals baden, douchebakken, whirlpoolsystemen en badmeubelen. WISA maakt sinds 2016 onderdeel uit van de Fluidmaster familie, 's werelds grootste fabrikant van een uitgebreid assortiment sanitaire oplossingen. Samen met onze andere vestigingen creëren we substantiële synergie, met verdere verbetering van de service en waarde voor onze klanten in Europa en de rest van de wereld. 

Wavedesign badmeubelen

Niieuw in onze collectie: DE ALVARO

Met het Alvaro-badkamermeubel verbreedt Wavedesign by Wisa haar assortiment met vier unieke decorkleuren: Grey Arwin Oak, Natural Arwin Oak, White Arwin Oak en Canyon Oak. Iedere kleur brengt een eigen sfeer met zich mee die perfect te combineren is met verschillende materialen. Dankzij haar diversiteit in maten, geïntegreerde greeplijsten en ruime opbergmogelijkheden is de Alvaro thuis in iedere badkamer. Ga bijvoorbeeld voor de Alvaro uitgevoerd in de Grey Arwin Oak-decorkleur met de bijpassende Mona-waskommen. Daarboven de trendy Round LED spiegel met spiegelverwarming. 

Slimme toilet en urinoir oplossingen

Sanitair verandert radicaal omdat we het digitaal maken.

Stelt u zich eens een openbaar toilet voor zonder onaangename verrassingen. Een automatisch toilet dat alléén doorspoelt wanneer u klaar bent, niet terwijl u zit. Een slim toilet dat niet spoelt als het verstopt is om overstroomde vloeren te voorkomen. Met WISA is dit niet langer science fiction. Fluidmaster en IPEE, allebei gedreven door de ambitie om sanitaire oplossingen te ontwikkelen die future proof zijn, hebben hun kennis en expertise gebundeld. Samen ontwikkelen wij het meest duurzame, aanraakloze sanitair voor openbare, commerciële en horeca projecten.

Aangepast sanitair

Elektronisch in hoogte verstelbaar toilet

Met de VarioTronic kunt u gemakkelijk de hoogte van het wandcloset aanpassen aan de wensen van de gebruiker. Maximaal zit- en sta-op-comfort (18 cm hoger dan standaard closethoogte) met een ideale hoogte voor optimale stoelgang (2 cm lager dan standaard closethoogte). Het VarioTronic in hoogte verstelbare spoelreservoir is speciaal ontwikkeld voor ziekenhuizen en andere zorginstellingen, levensloopbestendige woningen en revalidatiecentra.

WISA toilet inbouwsystemen

Méér mogelijkheden voor elke installateur!

Tijdens de ontwikkeling van onze inbouwreservoirs is WISA bijgestaan door een uitgebreid installateurspanel. De praktijkervaring van deze vakmensen leert dat aspecten als installatiegemak, betrouwbaarheid en faalkostenreductie, maar ook efficiënte verwerking en esthetiek een belangrijke rol spelen.  Met WISA kiest u voor zekerheid achter de wand. En de verantwoording van WISA beperkt zich niet tot tien jaar garantie op het product, maar gaat verder door maar liefst 25 jaar nalevergarantie op de onderdelen te bieden. WISA toilet inbouwsystemen zijn verkrijgbaar in vele varianten.