Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Almere

Wasco Almere

Koningsbeltweg 73
1329 AE Almere
088 099 5160
vestiging.almere@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Wij vragen je om in onze vestiging een mondkapje te dragen. Alvast bedankt!


Mondkapjes vestigingen

Bij Wasco Almere zorgen we dat jij lachend het pand verlaat

Welkom bij Wasco Almere, de Wasco-vestiging waar we ervoor zorgen dat jij lachend het pand verlaat. Uiteraard zorgen we ervoor dat je goed geholpen wordt met je vraag en dat doen we met een beetje humor. Dat maakt jouw bezoek aan Wasco Almere altijd nog net iets leuker. 

Wij nemen de tijd voor jou

Voor ons is het heel belangrijk dat we jou zo goed mogelijk helpen. Dat betekent dat we altijd de tijd voor je zullen nemen zodat we je goed kunnen adviseren en eventuele problemen goed en snel kunnen oplossen. Wij vinden het leuk als je bij ons binnenkomt, dus we zullen ook graag een praatje met je maken. 

Daarnaast nemen wij ook de tijd om de shop er zo overzichtelijk en aantrekkelijk mogelijk uit te laten zien voor jou. Mijn collega Vincent doet zijn best om onze acties elke maand anders te presenteren. Zo wordt onze vestiging nog specialer. 

Bij ons heerst er altijd vrolijkheid en we hopen dat we jou binnenkort ook een beetje extra vrolijkheid in je dag kunnen geven. Tot snel bij Wasco Almere!

Patrick van RossumWie zijn wij?
Patrick van Rossum
Vestigingsleider
bel mij
Vincent Moorman
Baliemedewerker
bel mij
Marcel van Oorschot
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging. 

Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.