Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Amersfoort

Wasco Amersfoort

Maanlander 21
3824 MN Amersfoort
088 099 5340
vestiging.amersfoort@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Wij helpen je op weg

Welkom bij Wasco Amersfoort! Ben jij op zoek naar een plek waar je antwoord krijgt op je installatievragen en waar je de artikelen kan vinden die je nodig hebt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij helpen je namelijk heel graag.

Goed technisch advies

Bij Wasco Amersfoort staan wij voor je klaar met goed technisch advies. Je kunt dus bij ons niet alleen terecht voor de mooie artikelen die wij in onze winkel hebben liggen, want wij helpen je ook met de vragen die jij hebt. Hoe complex ze ook zijn, wij zullen altijd ons best doen om je een goed antwoord te geven. Dit betekent ook dat wij bijvoorbeeld contact op zullen nemen met een leverancier als het nodig is en dat wij jou altijd op de hoogte houden. 

Voel je thuis

Bij ons krijg je altijd een persoonlijke behandeling. Wij willen dat je je fijn voelt bij ons, want dan komen we samen tot de beste oplossingen. We hopen dat jij je thuis voelt bij Wasco Amersfoort. Van ons klanten krijgen we dat gelukkig ook vaak te horen. ‘Als ik naar jullie toekom heb ik altijd het idee dat ik naar een feestje ga’, heeft één van onze klanten gezegd. Wij hopen dat jij dit ook voelt. 

Wij doen ons werk iedere dag met veel plezier en wij hopen dat jij binnenkort met net zoveel plezier bij ons komt! Hopelijk tot snel. 

Gerben Tabor
Marco de Graaf
Peter Veldhoen

 Wie zijn wij?
Gerben Tabor
Vestigingsleider
bel mij
Wesley van Bruxvoort
Baliemedewerker
bel mij
Marco de Graaf
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jun5
    Jubileumbarbecue
    16.30 - 19.00
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 5 juni zullen we daarom de Green Egg aansteken...
    lees meer
Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.