Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Apeldoorn

Wasco Apeldoorn

Paramariboweg 93
7333 PA Apeldoorn
088 099 5290
vestiging.apeldoorn@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Tijdens de bouwvak (2 t/m 20 augustus) zijn we geopend van 7:00 tot 16:00.


Blije mensen, blije klanten

De sfeer is goed, de mensen zijn beter en de voorraad is opperbest. Dat is wat de klanten van Wasco Apeldoorn over ons zeggen en wij hopen dat jij ook met dit gevoel bij ons de deur uitloopt. Mogen wij jou binnenkort helpen?

Klanttevredenheid

Dat jij tevreden bent, dat is wat wij het allerbelangrijkste vinden. Daarom gaat onze service verder dan klantvriendelijkheid. Bij Wasco Apeldoorn denken we met je mee, begrijpen we je probleem en gaan we samen op zoek naar de beste oplossing. Dit doen wij natuurlijk als je naar onze vestiging komt, maar wij zijn ook het verkoopkantoor van Midden-Nederland. We staan telefonisch ook altijd voor je klaar. 

Onze vestiging heeft een grote servicevoorraad en we hebben een mooie shop. Jij kan dus snel vinden wat je zoekt. Kun je het product dat je zoekt toch niet vinden? Dan staan wij voor je klaar om je te helpen in je zoektocht. 

Help elkaar waar nodig

Onze medewerkers hebben veel kennis, maar als zij er toch niet uitkomen zullen ze altijd hulp zoeken. Bij elkaar of bij een andere partij. Het gaat erom dat jij je antwoord krijgt en daarvoor zullen wij altijd de beste oplossing zoeken. Elkaar helpen betekent voor ons ook lol hebben met elkaar. De sfeer is goed, want wij geloven: blije mensen, blije klanten!

Hopelijk tot snel bij Wasco Apeldoorn!

Namens het hele team,

Arjan Boelsma

 Wie zijn wij?
Arjan Boelsma
Vestigingsleider
bel mij
Jan van Loenen
Baliemedewerker
bel mij
Luuk van het Loo
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.