Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Arnhem

Wasco Arnhem

P Calandweg 48
6827 BK Arnhem
088 099 5330
vestiging.arnhem@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Kom binnen bij onze vestiging in Arnhem

Welkom bij Wasco Arnhem. Al sinds 2010 staan wij hier klaar voor onze klanten uit de omgeving. Wij doen er alles aan om jou zo goed mogelijk te helpen en met de kennis die we in huis hebben lukt dat bijna altijd. Komen wij er niet uit? Dan zorgen wij ervoor dat wij het antwoord voor je ergens anders vandaan halen. Dat is onze kracht bij Wasco Arnhem. 

Service is alles voor ons

Voor ons staat service op de eerste plek. Wij vinden het ongelooflijk belangrijk dat onze klanten bij ons weggaan met het gevoel dat ze op een goede manier geholpen zijn en antwoorden hebben gekregen op hun vragen. Dat is ook de reden dat veel klanten weer bij ons terugkomen. 

Om je zo goed mogelijk te helpen proberen wij altijd mee te denken in oplossingen. Hiervoor gebruiken we onze eigen kennis, maar ook de kennis van andere partijen. Jij moet een antwoord krijgen op je vraag of een oplossing krijgen voor je probleem. Een groot onderdeel van de service is dus onze kennis, maar ook ons assortiment is een belangrijk onderdeel hiervan. In ons assortiment zitten bijvoorbeeld producten die beter zijn dan de producten van veel andere bedrijven in de buurt. Zo bieden wij jou altijd de beste artikelen die je nodig hebt. 

Iedere dag met plezier aan het werk

Bij Wasco Arnhem gaan we elke dag met een glimlach aan het werk. Dit komt door jou als klant. Wij vinden het leuk om onze klanten te ontvangen en samen met hen aan de slag te gaan. Het sociale contact dat we met jou hebben maakt ons werk extra leuk! 

Iedere klant heeft een andere vraag. Dat we jouw vraag mogelijk nog niet eerder hebben gehoord, betekent niet dat we het niet op kunnen lossen. Wij vinden het juist extra uitdagend om een oplossing te vinden voor een nieuw probleem. Die diversiteit zorgt ervoor dat wij gefocust blijven en dat wij iedere dag uitkijken naar een nieuwe werkdag. 

Wij hopen jou binnenkort te mogen ontvangen bij Wasco Arnhem, want wij willen er voor zorgen dat ook jij tevreden ons pand verlaat. 

De medewerkers van Wasco Arnhem

 

 

 Wie zijn wij?
Arjan Hasselaar
Vestigingsleider
bel mij
Luuk Holdijk
Baliemedewerker
bel mij
Simon Bijlsma
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging. 

Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.