Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Den Bosch

Wasco Den Bosch

Kasteleinenkampweg 11b
5222 AX Den Bosch
088 099 5430
vestiging.denbosch@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Wij vragen je om in onze vestiging een mondkapje te dragen. Alvast bedankt!


Mondkapjes vestigingen

Bij Wasco Den Bosch ga je altijd de deur uit met een oplossing

Of je nu een specifieke vraag hebt of op zoek bent naar een bepaald product, bij Wasco Den Bosch zorgen wij ervoor dat je altijd de deur uitgaat met een oplossing. Dat is onze kracht en onze service. Daarnaast word je bij ons altijd ontvangen met een glimlach en een goedemorgen, goedemiddag of goedendag! 

Sterk in ketelonderdelen

Wasco is bekend vanwege de onderdelen en daar doet Wasco Den Bosch natuurlijk aan mee. Wij zijn de sterkste op het gebied van ketelonderdelen in de regio. Bij ons vind je een groot assortiment aan ketelonderdelen. Hebben we iets niet op voorraad? Dan zorgen we dat we het de volgende dag wel in huis hebben zodat jij zo snel mogelijk verder kan met je klus. 

Loop lachend de deur uit

Wij vinden het belangrijk dat jij met een glimlach ons pand verlaat. Hier zorgen wij voor door jou altijd een passende oplossing te bieden zodat je tevreden weggaat én doordat wij graag een lolletje trappen. Natuurlijk blijven we bezig met ons werk, maar we houden ook zeker van gezelligheid tussendoor. Wij geloven dat onze klanten daar ook een onderdeel van zijn. 

Ook daardoor kunnen wij altijd tot het uiterste gaan om ervoor te zorgen dat jij zo goed mogelijk geholpen wordt. Volgens onze klanten laten we zien dat we altijd onze uiterste best doen en dat vinden we ook heel belangrijk. Wij hebben met z’n drieën heel veel ervaring in de installatiebranche, daardoor hebben wij de kennis in huis om jou te helpen. 

Mogen we binnenkort jouw vraag beantwoorden? Dan zien we je graag bij Wasco Den Bosch!

Jouw vestigingsleider; Rick Schakenraad

 Wie zijn wij?
Rick Schakenraad
Vestigingsleider
bel mij
Pierre Damen
Baliemedewerker
bel mij
Mark Leygraaff
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.

Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.