Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Den Haag West

Wasco Den Haag West

Zilverstraat 25
2544 EJ Den Haag
088 099 5080
vestiging.denhaagwest@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Tijdens de bouwvak (2 t/m 20 augustus) zijn we geopend van 7:00 tot 16:00.


Tevreden de deur uit met een passende oplossing

Welkom bij Wasco Den Haag West. Wij denken graag met je mee om tot een goede en passende oplossing te komen. Zo zorgen we ervoor dat jij met een glimlach de deur uitgaat. 

Kennis en ervaring

Wij, Marjon Drop en Jerry Pruimers, komen zelf uit het vak. Hierdoor hebben wij veel kennis en ervaring. Die kennis en ervaring zetten we graag in om een oplossing te vinden voor jouw probleem of vraagstuk. Zo loop jij tevreden de deur uit. 

Niet alleen onze kennis en ervaring zorgen ervoor dat jij tevreden de deur uitgaat, want wij doen ook ons best om het voor jou gezellig te maken bij onze vestiging. Gelukkig zijn onze klanten ook positief over ons en noemen ze ons gezellige en leuke baliemedewerkers. 

Snackdagen en informatieavonden

Wij bieden nog meer op onze vestiging dan alleen service. Wij hebben op vrijdag snackdag, dan kun jij meegenieten van een lekkere lunch. Daarnaast organiseren we ook regelmatig informatieavonden, zodat jij altijd op de hoogte bent van alles wat relevant is voor jouw werk. 

Wij hopen je binnenkort te zien bij Wasco Den Haag West!

Marjon en Jerry

 

 Wie zijn wij?
Marjon Drop
Vestigingsleider
088 099 5080
bel mij
Ruud van der Drift
Baliemedewerker
bel mij
Jerry Pruimers
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.

Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.