Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Deventer

Wasco Deventer

Schonenvaardersstraat 8b
7418 CC Deventer
088 099 5240
vestiging.deventer@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Jij vraagt, wij ontzorgen

Welkom in de kleine, knusse shop van Wasco Deventer met een uitgebreid assortiment. Wij staan vijf dagen per week voor je klaar met de mooiste artikelen en het beste advies. Daarnaast hebben we meer in onze winkel liggen dan je in eerste instantie denkt. 

Kleine shop, groot magazijn

Als je bij ons binnen loopt zie je het niet meteen, maar we hebben een aardig groot magazijn achter de winkel. Zie je dus iets niet liggen in de winkel zelf? Vraag dan of we het achter hebben liggen. Eén van onze medewerkers loopt graag voor je het magazijn in om te kijken of we het product dat jij zoekt toch hebben. Je kunt bij ons terecht voor veel verschillende producten. We verkopen namelijk niet alleen onderdelen, maar ook sanitair en vloerverwarming. 

Service zit in de kleine dingen

Wij streven ernaar onze klanten de beste service te leveren. Dat zit voor ons in de kleine dingen. We bieden je graag een kopje koffie aan, doen de deur voor je open als jij je handen vol hebt, we helpen je graag even met inladen, wij zorgen voor fijne muziek op de internetradio (u vraagt, wij draaien) en bij warm weer krijg je een lekker koud drankje van ons. 

Natuurlijk doen we er ook alles aan om jou te ontzorgen. Daarom bellen we bijvoorbeeld naar een leverancier als je een vraag hebt die wij niet kunnen beantwoorden. Wij vinden het ook belangrijk dat er een goede sfeer hangt in onze vestiging. Dat betekent dat we zeker in zijn voor een geintje en ook graag een praatje met je maken. Plezier is erg belangrijk!

Wij hopen je snel te zien bij Wasco Deventer. 

Boy Logher
Jan BeuwerWie zijn wij?
Boy Logher
Vestigingsleider
bel mij
Jan Beuwer
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jun19
    Jubileumbarbecue
    16.30 - 19.00
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 19 juni zullen we daarom de Green Egg aansteken...
    lees meer
Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.