Over Wasco
Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Dordrecht

Wasco Dordrecht

Kamerlingh Onnesweg 52
3316 GL Dordrecht
088 099 5090
vestiging.dordrecht@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Tijdens de bouwvak (2 t/m 20 augustus) zijn we geopend van 7:00 tot 16:00.


De groothandel met het grootste assortiment in Dordrecht

Welkom bij de vestiging van Wasco in Dordrecht. Aan de Kamerlingh Onnesweg 52 staan wij, vestigingsleider Ramon Orgers en Renate Kempers, iedere dag voor je klaar om je te helpen en te adviseren. Zoals je van Wasco gewend bent, staan kwaliteit en service voorop in de Wasco-vestiging Dordrecht. Natuurlijk ligt ook bij ons een groot assortiment op het gebied van verwarming, ventilatie, koeltechniek, sanitair en onderdelen in de winkel. In onze vestiging is het assortiment zelfs nóg groter dan in onze andere vestigingen.
 

De bekende merken op voorraad én in de winkel

In Dordrecht liggen alle producten in de winkel. Wij voeren een groot assortiment van bekende verwarmingsmerken zoals Remeha, Intergas, Vaillant, Nefit en Atag. Hiernaast voeren wij ook bekende sanitairmerken als Grohe, Hansgrohe, Geberit, Sphinx en Villeroy en Boch. Alles ligt in de winkel, dus je hoeft niet te wachten tot de juiste spullen uit het magazijn worden gehaald.  
 

Vind je artikel met de nieuwe touchkiosk

Ben je op zoek naar iets, maar weet je nog niet zo goed welk artikel je moet hebben? Of wil je iets meer informatie over bepaalde artikelen. Stap dan naar onze touchkiosk. Daar kun je makkelijk de Wasco-website raadplegen en vinden wat je zoekt. Neem er dan meteen een lekker kopje koffie bij. Die is in Dordrecht uitstekend door de nieuwe koffiemachine met koffiebonen. De koffie is dus altijd vers. 
 

Service staat voorop

Ondanks dat de kans groot is dat je kan vinden wat je zoekt door het grote assortiment in de winkel, kan het voorkomen dat je iets niet kunt vinden of dat we iets niet in de winkel hebben liggen. Dan staan de medewerkers klaar om je verder te helpen. Wij helpen je graag verder door het artikel te bestellen en dan kun je de spullen de volgende werkdag vanaf 7.00 uur 's morgens bij de vestiging ophalen. We staan ook graag voor je klaar met technisch advies en kunnen je eventueel doorverwijzen naar de juiste persoon die je vragen kan beantwoorden. 
 

Wij ontvangen je met open armen

Naast het nieuwe, grote assortiment en de touchkiosk is de indeling van deze vestiging ook anders dan bij alle andere Wasco-vestigingen. Voor Dordrecht hebben we gekozen voor een volledig open structuur. De balies zijn kleiner, waardoor deze niet een deel van het pand afsluiten. Daarnaast bevindt het kantoor van de vestigingsleider zich midden in de winkel, geheel open, dus Ramon is direct en makkelijk aanspreekbaar.
 

Verhuur

Je kunt bij ons verschillende gereedschappen huren. Reserveer van tevoren het gereedschap dat je wilt huren en je kunt het bij ons op komen halen. Wij geven je graag alle informatie hierover en wij kunnen je ook op de hoogte brengen van de voorwaarden. Bij Wasco Dordrecht zijn de volgende gereedschappen te huur:

  • Persgereedschap (met de bekken TH, SV, M, VX, U)
  • Bekken dikwandig staal in de maten 1/2" tot 2 1/2"
  • Afrolwagen vloerverwarmingsslang
  • Vlechtmachine vloerverwarming

Wasco; de specialist in de installatiebranche

Geïnteresseerd in onze producten en diensten? Of wil je direct klant worden? Neem dan nu contact op of maak vandaag nog jouw Wasco-account aan. Houd ook deze pagina in de gaten voor leuke evenementen die we gaan organiseren. We zien je graag in onze vestiging in Dordrecht, hier staat de koffie voor je klaar!
 
Jouw vestigingsleider; Ramon Orgers


Wie zijn wij?
Renate Kempers
Baliemedewerker
bel mij
Ramon Orgers
Vestigingsleider
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.