Zoek
Zoek
Sluit
Je probeert onze website te bekijken via een browser die wij helaas niet meer ondersteunen per 1 februari 2021. Hierdoor werkt de website voor jou mogelijk niet optimaal. Wij willen natuurlijk dat je op de beste en veiligste manier onze website kunt bezoeken. Daarom adviseren wij je om een andere browser te installeren. Wil je weten hoe je dat kunt doen? Lees hier dan meer.
U bent hier: 

Wasco Emmen

Wasco Emmen

Phileas Foggstraat 72
7825 AL Emmen
0880995270
vestiging.emmen@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Het dragen van een mondkapje is in onze vestiging verplicht. Houd hier rekening mee bij je komst.Mondkapje verplicht

Wij hebben een unieke voorraad voor je 

Welkom bij Wasco Emmen. Wij staan iedere dag voor je klaar met een unieke voorraad voor de regio, dus bij ons vind je precies wat je nodig hebt. Bij ons krijg je de hulp die je nodig hebt om tot de juiste oplossing of het juiste product te komen, want wij spreken jouw taal. 

Geen vervelende verrassingen

Ons doel is natuurlijk om jou tevreden de deur uit te zien gaan. Volgens ons is duidelijkheid daar een belangrijk onderdeel van, zodat je niet voor vervelende verrassingen komt te staan. Daarom geloven we er bij Wasco Emmen in om altijd goed met jou te communiceren en komen we onze afspraken na. 

Bij ons hoef je ook geen drempel te voelen om binnen te komen, want wij zullen je altijd vriendelijk en behulpzaam begroeten. Wij hebben altijd veel lol samen, dus we hopen dat je nog vrolijker de deur uitstapt dan je binnenkomt. 

Opgeruimde zaak

Bij Wasco Emmen hebben we onze zaakjes graag op orde. Dat zie je meteen als je bij ons het terrein op komt. Ons pand is prachtig gelegen en je rijdt over een mooie, lange oprit om bij ons te komen. Onze vestiging ziet er splinternieuw uit en we zorgen ervoor dat deze goed opgeruimd en netjes blijft. Het is ons streven om onze voorraden altijd te laten kloppen, daarom zijn we hier dagelijks mee bezig. Zo kom je niet voor verrassingen te staan.  

Zo houden wij het overzicht en op die manier kunnen wij altijd ons best doen om jou een antwoord te geven op al je vragen. In principe kun je alle vragen bij ons neerleggen. Met onze kennis hebben we op de meeste vragen een antwoord en als we er zelf niet uitkomen vinden we altijd wel een weg om jou alsnog het antwoord te geven. 

Wasco is sinds 2017 gevestigd in Emmen en is dus nog niet voor iedereen even bekend. Loop gerust bij ons naar binnen, wij staan voor je klaar met een heerlijk kopje koffie. We hopen je snel te zien!

Team Wasco EmmenWie zijn wij?
Gerko Klein
Vestigingsleider
bel mij
Marcel Heidemans
Baliemedewerker
bel mij
Diensten
Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.

Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.