Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Geleen

Wasco Geleen

Hofkamp 22
6161 DC Geleen
088 099 5390
vestiging.geleen@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Wij zorgen dat jij tevreden bent, nu en in de toekomst

Kom binnen bij onze vestiging vol Limburgse nuchterheid en een informele sfeer. Bij Wasco Geleen zorgen wij ervoor dat jij tevreden bent, nu en in de toekomst. Dit doen wij door jou de juiste producten en antwoorden te bieden, maar ook door er iedere dag een feestje van te maken.

Betrouwbare voorraad

In onze vestiging grijp je zelden tot nooit mis. Dit komt doordat wij een goede, uitgebreide en betrouwbare voorraad hebben. Je vindt snel wat je zoekt, want voor ons staan orde en netheid hoog in het vaandel. Zo creëren wij een overzichtelijke shop die ook nog toegankelijk is. 

Een stapje meer voor jou 

Wij willen dat jij onze vestiging verlaat met een grote glimlach op je gezicht. Dat bereiken we natuurlijk door jou een antwoord te geven op je vraag of door je het juiste product aan te bieden. Daarnaast zullen wij altijd doorvragen, want wellicht heb je nog veel meer nodig dan je van tevoren denkt. Wij zetten graag een stapje extra voor jou. 

Natuurlijk helpt het ook als de sfeer goed is. Wij gebruiken geen gladde verkooppraatjes, maar willen jou graag helpen met onze Limburgse nuchterheid. Zo houden we de sfeer informeel in onze vestiging. Humor vinden wij ook heel belangrijk, wij maken van iedere dag een feestje. Wij hopen dat samen met jou te kunnen doen.

Mogen we jou binnenkort helpen met je vraagstuk en er vervolgens voor zorgen dat je met een glimlach de deur uit gaat? Dan zien we je graag bij Wasco Geleen. 

Roel Gootjes en Danny Beckers



Wie zijn wij?
Roel Gootjes
Vestigingsleider
bel mij
Robert Stassen
Baliemedewerker
bel mij
Danny Beckers
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jun13
    Jubileumbarbecue bij Auberge de Rousch in Heerlen
    16.00 - 23.00
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 13 juni steken we daarom samen met jou de...
    lees meer




Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.