Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Groningen

Wasco Groningen

Kieler Bocht 15a
9723 JA Groningen
088 099 5200
vestiging.groningen@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Al 25 jaar een begrip in Groningen

Bij Wasco Groningen willen we graag dat de klant altijd tevreden aan onze vestiging terugdenkt, dus daar werken we iedere dag hard voor. Dat doen we al sinds 1994 en dat willen we graag nog heel lang blijven doen. We hopen dat we jou binnenkort als klant mogen ontvangen, zodat we jou kunnen helpen met wat je nodig hebt. 

Klantcontact maakt ons werk leuk

In onze vestiging draait het om de klant, om jou dus. Jij bent het belangrijkst en wij willen graag dat jij dit gevoel ook van ons krijgt. Met onze ervaring en kennis doen we er alles aan om een antwoord te geven op de vraag die jij hebt of om jou een oplossing te bieden. Daardoor kopen momenteel al veel klanten graag bij ons en we hopen dat jij dit binnenkort ook gaat doen. 

Geen enkele dag is hetzelfde bij ons. Dat maakt ons werk natuurlijk extra leuk. Het is voor ons iedere dag weer een uitdaging om de klant voor Wasco te winnen en om ervoor te zorgen dat de klant ook blijft komen. 

Ons hechte team staat voor je klaar

Een groot deel van ons team werkt al meer dan 20 jaar samen. We zijn dus volledig op elkaar ingespeeld en kennen de regio goed. Zo kunnen wij er samen voor zorgen dat jij het best geholpen wordt. Daarnaast is het niet onbelangrijk dat wij het na al die jaren nog steeds leuk hebben als team, want dat plezier voelt de klant dan ook. 

Mogen we jou binnenkort ontvangen aan de Kielerbocht 15A? Wij helpen je graag!

André Woldring

 Wie zijn wij?
Andre Woldring
Vestigingsleider
bel mij
Andre de Vries
Baliemedewerker
bel mij
Harald Schuur
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jun12
    Jubileumbarbecue
    16.30 - 19.00 
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 12 juni zullen we daarom de Green Egg aansteken...
    lees meer
Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.