Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Hoofddorp

Wasco Hoofddorp

Daalmeerstraat 16
2131 HC Hoofddorp
088 099 5130
vestiging.hoofddorp@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Wij vragen je om in onze vestiging een mondkapje te dragen. Alvast bedankt!


Mondkapjes vestigingen

Wasco Hoofddorp: de ruime vestiging met demo-zolder

Voor de medewerkers bij Wasco Hoofddorp is service bieden erg belangrijk, want op dat gebied maken we het verschil. Service bieden is echter niet het enige punt waar wij het verschil op maken, want wij hebben een heel bijzondere demo-zolder in ons pand. 

Moderne producten laten zien

Deze demo-zolder maakt het voor ons mogelijk om jou de nieuwste en modernste producten te laten zien. Bij ons kun je het allemaal in onze winkel bekijken, wat uniek is. Dat is één van de extra’s die wij bieden aan onze klanten. 

Natuurlijk is onze ruime vestiging niet meteen vol met deze demo-zolder. Door de ruimte die wij hebben kunnen we sanitairproducten laten zien, zoals een aantal mooie badkamermeubelen. De ruimte is niet alleen terug te vinden in de vestiging zelf, maar ook buiten. We hebben een ruime parkeerplaats voor de deur, dus er is altijd ruimte voor jouw auto. 

Persoonlijk contact

Wij vinden het erg belangrijk om persoonlijk contact met jou te hebben. Natuurlijk pakken we alle vragen serieus aan, maar we hebben ook altijd tijd voor een praatje over andere zaken. Wij hebben altijd een bakje verse bonenkoffie voor je klaar, daar kun je van genieten terwijl je wacht. Wij willen je natuurlijk zo goed en zo snel mogelijk helpen, dus wij streven ernaar om je al een antwoord te geven voordat je kopje leeg is. 

Kom je bij ons aan de balie, dan zal het je opvallen dat deze groot is en dat er veel informatie op staat waar jij misschien je antwoord al in vindt. Natuurlijk mag je ons ook gewoon aanspreken, want wij doen ons best om ervoor te zorgen dat er altijd iemand klaarstaat achter de balie. Voel je niet bezwaard, iedere vraag is welkom!

We hopen dat we je binnenkort in ons mooie, ruime en nette vestiging mogen ontvangen. Tot snel!

Namens het Wasco Hoofddorp-team,

Eugène Schouten

 

 Wie zijn wij?
Eugène Schouten
Vestigingsleider
bel mij
Kristiaan van Blitterswijk
Baliemedewerker
bel mij
Johan van Seggelen
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging. 

Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.