Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Nijmegen

Wasco Nijmegen

Factorijweg 4
6541 DN Nijmegen
088 099 5320
vestiging.nijmegen@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Goede en vakkundige hulp

Heb jij iets nodig op installatiegebied? Of het nu om een product gaat of om een pittige vraag, bij Wasco Nijmegen helpen we je verder! Onze medewerkers hebben in het installatievak gezeten, waardoor we allemaal goed mee kunnen denken met de vraag die jij hebt. Zo helpen wij jou goed en vakkundig. 

Luisterend oor

Wat je vraag ook is, je kunt altijd bij Wasco Nijmegen aankloppen. Wij bieden je altijd een luisterend oor, zodat jij precies kunt vertellen wat je nodig hebt. Dat is de enige manier om tot de beste oplossing te komen. 

Heb je artikelen bij ons besteld? Dan zorgen wij ervoor dat we het voor je klaarzetten. Terwijl jij daarop wacht kun je genieten van een heerlijke kop koffie of een andere warme drank. Zo wordt eventjes wachten helemaal niet vervelend. 

Kleine vestiging met ruime voorraad

We zijn als vestiging misschien één van de kleinste van Wasco, maar dat betekent niet dat we ook maar heel weinig voorraad hebben. Wij hebben namelijk een heel ruim magazijn, dus als het niet in de winkel ligt hebben we het artikel dat je zoekt waarschijnlijk wel in ons magazijn liggen. 

Zo kun je altijd op ons bouwen, net als wij op elkaar kunnen bouwen. De medewerkers van vestiging Nijmegen staan namelijk altijd voor elkaar en voor jou klaar. Wij voegen daad bij woord en komen onze beloftes na. 

Wij vinden het belangrijk dat er een goede sfeer bij ons hangt en wij hopen dat jij snel de sfeer bij ons komt proeven. Wij staan altijd voor je klaar met een lekkere bak koffie, mooie producten en goed advies. Namens alle medewerkers: hopelijk tot snel!

Johnny Kobes (vestigingsleider)

 Wie zijn wij?
Johnny Kobes
Vestigingsleider
bel mij
Egbert Gremmen
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jun18
    Jubileumbarbecue
    16.30 - 19.00
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 18 juni zullen we daarom de Green Egg aansteken...
    lees meer
Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.