Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Rotterdam Noord

Wasco Rotterdam Noord

Corkstraat 29
3047 AC Rotterdam
088 099 5050
vestiging.rotterdamnoord@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Wij vragen je om in onze vestiging een mondkapje te dragen. Alvast bedankt!


Mondkapjes vestigingen

Service is een teamprestatie

Bij Wasco Rotterdam Noord zien wij service écht als een teamprestatie. Ons team is groot, want wij hebben een balie en een binnendienst. Met zijn allen zorgen wij ervoor dat we onze klanten zo goed mogelijk helpen en wij hopen dat we jou ook binnenkort mogen helpen met je vraagstukken. 

Een schat aan ervaring

Met zo’n groot team kan het niet anders dan dat wij veel ervaring hebben. Daardoor kunnen we je op de juiste en snelle manier helpen. Onze klanten waarderen onze ervaring die gepaard gaat met servicegerichtheid. Dit geldt zowel voor de baliemedewerkers als voor de binnendienstmedewerkers. Wij hebben producten die we je kunnen bieden, maar ook andere oplossingen zoals antwoorden op een vraagstuk of de juiste handvatten om tot de oplossing te komen. 

Met ons zeer grote assortiment vind je bijna altijd wat je nodig hebt. Dit komt ook doordat wij een grote winkel hebben, waardoor je veel zelf kunt vinden. Kun je het niet vinden in de shop? Dan staan wij uiteraard voor je klaar om je te helpen. Wij willen dat jij met een fijn en tevreden gevoel de deur uitloopt, dus zullen wij altijd proberen om een oplossing voor je te vinden. 

Samenwerken

Door als team samen te werken komen wij vaak tot de beste oplossingen voor jou. Wij kunnen extra goed samenwerken als we met een goed gevoel op het werk komen en ook met een goed gevoel naar huis gaan. Met een goede samenwerking zetten wij iedere dag een teamprestatie neer door jou zo goed mogelijk te helpen. Zo ga jij ook met een goed gevoel de deur uit of hang jij met een goed gevoel de telefoon op. 

Service vinden wij vreselijk belangrijk en dat gaat verder dan alleen de juiste producten bieden en vragen beantwoorden. Wij bieden graag een extraatje, daarom serveren wij jou wekelijks een lekker broodje en krijg je een koekje bij de koffie. 

Ons enthousiaste team kijkt ernaar uit om je te ontvangen en je vakkundig te woord te staan. Hopelijk zien we je snel bij Wasco Rotterdam Noord.

Namens het hele team van Wasco Rotterdam Noord,

Jeroen Hartman

 

 Wie zijn wij?
Jeroen Hartman
Vestigingsleider
bel mij
Ton Kamper
Baliemedewerker
bel mij
Dylan Kaanders
Baliemedewerker
bel mij
Clement Geysen
Baliemedewerker
bel mij
Alain van der Stelt
Baliemedewerker
bel mij

Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging. 

Koudemiddelen

Wasco is depothouder van diverse koudemiddelen. Op deze vestiging hebben we koudemiddelen voor je liggen. Het kan natuurlijk voorkomen dat je bezig bent met een klus en dat je dan net wat gas tekort komt. Dan is Wasco altijd in de buurt, want je kunt zo naar deze vestiging gaan om makkelijk en snel wat koudemiddelen op te halen. Zo hoef jij je klant nooit teleur te stellen.