Zoek
Zoek
Sluit
U bent hier: 

Wasco Rotterdam Zuid

Wasco Rotterdam Zuid

Koperslagerstraat 8-10
3077 MD Rotterdam
088 099 5040
vestiging.rotterdamzuid@wasco.nl

Openingstijden

Maandag
Dinsdag
Woensdag
Donderdag
Vrijdag

Vanwege de coronacrisis zijn onze vestigingen tijdelijk geopend van 07.00 tot 16.00 uur.


Bij Wasco Rotterdam Zuid denken we in oplossingen

Als onze klanten een probleem hebben, dan zorgen wij ervoor dat we in oplossingen blijven denken. Dat vinden we heel belangrijk en zo pakken we samen het probleem aan. Jij krijgt van ons een antwoord op je vragen en wij zorgen voor de juiste producten waarmee jij je klus kan klaren. 

Onderscheiden op het gebied van service

Wij leveren service, dat is onze toegevoegde waarde. Zo onderscheidt Wasco Rotterdam Zuid zich van de concurrenten. Samen met onze leveranciers zorgen wij voor een goede service. 

Daarnaast hebben we veel kennis in huis, waardoor onze service nog een stapje beter wordt. Onze medewerkers weten ongelooflijk veel en staan er altijd voor open om meer te leren. De kennis is dus ook nog actueel. Daarmee kunnen we ook op zoek naar de oplossing die het beste bij de klant past.

Wij helpen iedereen op een serieuze manier, maar wel met een glimlach! Kom jij binnenkort bij ons langs met je vraag? Dan zorgen wij dat jij onze vestiging verlaat met een glimlach.

Tot snel!

Arnoud Oosterlee - vestigingsleiderWie zijn wij?
Arnoud Oosterlee
Vestigingsleider
bel mij
Leo de Wilde
Baliemedewerker
bel mij
Rens Groenewoud
Baliemedewerker
bel mij

Activiteitenkalender
  • jul9
    Jubileumbarbecue
    16.30 - 19.00 
    Natuurlijk kan onze traditie van de barbecue op de vestigingen niet ontbreken bij ons 50-jarig jubileum. Op 9 juli zullen we daarom de Green Egg aansteken...
    lees meer
Diensten
Snelbalie

Wachten bij deze vestiging is niet nodig. Er is namelijk een Snelbalie aanwezig. Nadat je een bestelling hebt geplaatst, kun je deze na een uur al afhalen aan de speciale Snelbalie. Bestel via de Wasco-site, via ICM, per fax of per telefoon. Binnen 60 minuten staan je materialen klaar. Bel voor grootformaatartikelen wel even van tevoren met de vestiging om te kijken of het mogelijk is. Daarna hoef je alleen nog maar naar de vestiging te rijden, je order van de Snelbalie te pakken en te tekenen. 

Gereedschap Service

Heb je elektrisch gereedschap of gereedschap met een accu waar iets aan gerepareerd moet worden? Dan kun je terecht bij deze vestiging. De medewerkers staan niet alleen klaar voor de reparatie van je gereedschap, maar ook voor kalibratie, keuringen of certificeringen. Het ingebrachte gereedschap breng je naar de vestiging en zij laten het vervolgens onder handen nemen. Je ontvangt vooraf een prijsopgave van de reparatie of andere werkzaamheden, waar je eerst akkoord op moet geven. Het gereedschap kun je na reparatie weer ophalen bij de vestiging. Informeer bij de vestiging naar de mogelijkheden en vervangend gereedschap. 

60-minuten bezorgservice

Deze vestiging biedt de 60-minuten bezorgservice aan. Met deze service heb je snel al je ontbrekende producten op de plaats van montage. Met één telefoontje heb je alle onderdelen die je nodig hebt op de door jou gewenste plek binnen een straal van 15 kilometer rond de vestiging. Is de order minder dan 1m3 aan volume binnen 15 kilometer vanaf de vestiging? Dan betaal je €30. Is het volume groter, overleg dan even met de vestiging wat er mogelijk is. Deze dienst is beschikbaar tijdens de openingstijden van de vestiging.